Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πως διαμορφώνεται το νέο ρόστερ του Πανιωνίου! (photo)

Ο Πανιώνιος της νέας σεζόν θα είναι εντελώς διαφοροποιημένος σε σχέση με την περσινή ομάδα. Από το ρόστερ της περσινής περιόδου αποχώρ...

Ο Πανιώνιος της νέας σεζόν θα είναι εντελώς διαφοροποιημένος σε σχέση με την περσινή ομάδα.

Από το ρόστερ της περσινής περιόδου αποχώρησαν συνολικά 15 ποδοσφαιριστές. Οι Αστράς, Νόβακ, Τασουλής, Ουάσινγκτον, Μπραχίμι, Λάμπρου, Γκιοατά, Σιώπης, Βουκελάτος, Πινιώτης, Βλάχος, Μπαντής, Σαββίδης, Νίλσεν και πιθανότατα ο Κότνικ.

Σε αυτή την μεταγραφική περίοδο -έως τώρα- έχουν αποκτηθεί 13 νέοι ποδοσφαιριστές, ενώ η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Μπανανά για να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη, οπότε αν αποκτηθεί ο Καμερουνέζος οι "νέοι" θα γίνουν 14. Οι "παλιοί" του ρόστερ είναι οι: Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Σαραμαντάς, Μακρύλλος, Ντουρμισάι, Μασούρας, Οικονομίδης και Γεσίλ, ενώ από την Κ20 έχουν προωθηθεί ο Νίκας και ο Μίκο.

Στην Πολωνία, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία της ομάδας, ταξίδεψαν 23 παίκτες, έμεινε εκτός ο Κότνικ και μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά με την περίπτωση του Μπανανά. Επίσης, αναμένεται να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ, ένας τερματοφύλακας, ένας αμυντικός χαφ και αν προκύψει κάτι καλό ένας επιθετικός.

Κάτι που σημαίνει πως το φετινό ρόστερ θα αριθμεί συνολικά 26-27 ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα στηριχτεί ο Ανιγκό για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Δείτε στο παρακάτω πινακάκι, το οποίος έχει δημοσιεύσει η σελίδα του novasports, το ρόστερ του Πανιωνίου στον αγωνιστικό χώρο! Υπάρχουν οι θέσεις στις οποίες θα γίνουν ενέργειες για να ενισχυθεί η ομάδα, ενώ είναι με ερωτηματικό η περίπτωση του Μπανανά. Τα πιο έντονα γράμματα είναι θεωρητικά οι βασικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει το παραμικρό. Πρόκειται απλά για μια εκτίμηση. Έτσι και αλλιώς από τώρα, μέχρι την πρεμιέρα πολλά μπορούν ν' αλλάξουν.

Η αποστολή του Πανιωνίου για την Πολωνία:
Μαλέρμπ, Νίκας, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ντομίνγκεζ, Ντε Ταντέο, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μακρύλλος, Κεϊτά, Άλμπεργκ, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Οικονομίδης, Σίντι Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ. Τσιλούλης, Μίκο και Σεράφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια