Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεχειλίζει το πάθος, τα πρώτα δείγματα από τους «νέους»

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Πανιώνιο και μέρα με τη μέρα ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της ...

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Πανιώνιο και μέρα με τη μέρα ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ζοσέ Ανιγκό δουλεύει με τους παίκτες του κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ σιγά-σιγά μπαίνει και η μπάλα στο πρόγραμμα.

Μάλιστα, την Τρίτη το "μενού" είχε και οικογενειακό δίτερμα, όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να το ευχαριστιούνται και άπαντες έβγαζαν πάθος στον αγωνιστικό χώρο.

Οι νέοι παίκτες του συλλόγου μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας και αρχίζουν να δείχνουν τις ικανότητες τους.

Ο Ουμάρ Καμαρά με το... καλημέρα έχει δείξει πως διαθέτει καλή ντρίμπλα, έχει καλή επαφή με την μπάλα, ενώ ξεχωρίζει ιδιαίτερα η ταχύτητα του. Επίσης, είναι πολύ ψηλός και δεν του παίρνεις εύκολα την μπάλα.

O Άλμπεργκ δείχνει στο παιχνίδι του πως πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη με παραστάσεις. Έχει το ένστικτο του γκολ και της επίθεσης, του αρέσει να τελειώνει τις φάσεις.

Ο Nτε Ταντεό και ο Ντομίνγκες επίσης δείχνουν πολύ καλά στοιχεία στο κέντρο της άμυνας. Σταθεροί, χωρίς να κάνουν εύκολα το λάθος.

Ο Κούρντι αμυντικά είναι απροσπέλαστος, κρατάει σωστά την θέση του και σίγουρα θα αποτελέσει βασικό "γρανάζι" της φετινής ομάδας.

Ο Κεϊτά βγάζει πολλά τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο και δείχνει πως θα αποτελέσει το "μηχανάκι" της ομάδας στον χώρο της μεσαίας γραμμής (και όχι μόνο).

Ο Τσιλούλης έχει ταχύτητα, διαθέτει καλή επαφή με την μπάλα και γενικότερα δείχνει καλά στοιχεία, ενώ και ο Μαλέρμπ δείχνει πως έχει εμπειρία και καλύπτει σωστά την εστία του.

Επίσης και οι "παλιοί" της ομάδας, όπως οι Κόρμπος, Μασούρας, δείχνουν ορεξάτοι και ξεκούραστοι φέτος, μετά την περσινή πολύ μεγάλη σεζόν που δεν είχαν καταφέρει να ξεκουραστούν σχεδόν καθόλου!

Γενικότερα, πάντως το κλίμα στις προπονήσεις είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, όλοι οι παίκτες -τόσο οι μεγαλύτεροι όσο και τα παιδιά που έχουν ανέβει από την Κ20- δουλεύουν πειθαρχημένα και παθιασμένα, κάτι φυσικά που είναι πολύ σημαντικό για τον Ανιγκό.

Ακόμα φυσικά ο Πανιώνιος βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας του. Μην ξεχνάμε πως το φετινό ρόστερ θα είναι εντελώς διαφοροποιημένο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί και περισσότερος χρόνος για να αποκτήσει η ομάδα την απαραίτητα χημεία ως σύνολο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια