Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μελέτης στα panionianea.gr: «Για το καλύτερο στο Πανελλήνιο, ατού μας η ομαδικότητα»

Την Τετάρτη (20/06) ρίχνονται στην "μάχη" του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ οι Παίδες του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι θα λά...

Την Τετάρτη (20/06) ρίχνονται στην "μάχη" του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ οι Παίδες του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθροι θα λάβουν μέρος στην εν λόγω σπουδαία διοργάνωση ως πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ, με τον Κώστα Μελέτη να μιλά αποκλειστικά στα panionianea.gr για την παρουσία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ικανός προπονητής των κυανέρυθρων πρωταθλητών:

Για τον στόχο της ομάδας στο Πανελλήνιο: "Ο στόχος της ομάδας είναι να κάνει μία εμφάνιση αντάξια του ονόματος του Πανιωνίου. Τα πράγματα είναι δύσκολα βέβαια γιατί η ομάδα αυτή φέτος έχει κάνει ήδη μία υπέρβαση φέτος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να φέρουμε το πιο καλό αποτέλεσμα".

Για το τι περιμένει να δει από τους παίκτες του: "Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο τουρνουά γιατί έχει πέντε αγώνες που είναι "back2back", οπότε το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορέσουν τα παιδιά να ανταποκριθούν στην ένταση αυτών των αγώνων. Εμείς στηριζόμαστε κατά πολύ μεγάλο βαθμό στην ομαδικότητα μας, δεν παίζουμε με κάποιον σταρ, με μεμονωμένους παίκτες. Ευελπιστώ ότι θα είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται σε αυτά τα παιχνίδια".

Για το τι έχει η ομάδα φέτος και κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα και να βρεθεί στο Πανελλήνιο: "Η ομάδα φέτος από την αρχή της χρονιάς έδειξε αυταπάρνηση, τα παιδιά είχαν απόλυτη συνέπεια και ήταν απόλυτα συγκεντρωμένα στον στόχο τους. Το μεγάλο μας ατού ήταν το σύνολο, η ομαδικότητα μας".

Για τα φαβορί του τουρνουά: "Με βάση τα ρόστερ που υπάρχουν, τον πρώτο λόγο σίγουρα τον έχει ο Προμηθέας που έχει πολύ καλό σύνολο με παιδιά όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και από όλη την Ελλάδα. Δεύτερο όνομα είναι ο Παναθηναϊκός και υπάρχει η ομάδα "Δέκα" του Χατζηβρέττα που είναι η πρώτη της παρουσία στο Πανελλήνιο, γιατί είναι μία νέα ομάδα, νέα Ακαδημία".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια