Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τελικά Πολωνία η προετοιμασία!

Άλλαξαν τα δεδομένα τελικά όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου. Αρχικά οι κυανέρυθροι είχαν ενημερώσει πως θα ...

Άλλαξαν τα δεδομένα τελικά όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου.

Αρχικά οι κυανέρυθροι είχαν ενημερώσει πως θα μεταβούν στο Τρέντο της Ιταλίας, τελικά όμως, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή, η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία. Εκεί θα γίνουν και δύο φιλικά παιχνίδια. Το ένα με την Χάποελ Τελ Αβίβ στις 21 Ιουλίου και το δεύτερο με την Ομόνοια Λευκωσίας στις 28 Ιουλίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Στην Πολωνία θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την περίοδο 2018-19. Οι “κυανέρυθροι” θα βάλουν τις βάσεις για τη νέα χρονιά, σε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, όπου κατά το παρελθόν έχουν χρησιμοποιήσει για την προετοιμασία τους ομάδες, όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία και η Βόλφσμπουργκ, ενώ αποτελεί και τη βάση της πρωταθλήτριας Πολωνίας, Λεχ Πόζναν.

Το διάστημα της παραμονής της “κυανέρυθρης” αποστολής θα είναι από τις 18 έως και τις 29 Ιουλίου, ενώ θα πραγματοποιηθούν εκεί και τα δύο πρώτα φιλικά της ομάδας μας. Αντίπαλοι θα είναι η Ισραηλινή Χάποελ Τελ Αβίβ στις 21 Ιουλίου και η Ομόνοια Λευκωσίας στις 28 Ιουλίου.

Η τεχνική ηγεσία προγραμματίζει άλλα πέντε φιλικά παιχνίδια, που θα διεξαχθούν επί ελληνικού εδάφους, μετά την επιστροφή από την Πολωνία. Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια