Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποδοσφαιρικό... υπερθέαμα στη Νέα Σμύρνη!

Βροχή έπεσαν τα γκολ στην φιλική αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα του panionianea.gr με τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στο γήπ...

Βροχή έπεσαν τα γκολ στην φιλική αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα του panionianea.gr με τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Γκολ και θέαμα απόλαυσαν οι τυχεροί θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Ναού" το απόγευμα της Τετάρτης (23/05). Η ομάδα του panionianea.gr κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 5-3 υπέρ των βετεράνων παικτών του Ιστορικού.

Τα παιδιά που απάρτιζαν την ομάδα της ιστοσελίδας μας πραγματοποίησαν συγκινητική εμφάνιση,έτρεχαν ασταμάτητα σε όλη την διάρκεια του αγώνα (2-3 που άντεχαν, γιατί οι υπόλοιποι κλάταραν) και αν υπήρχε λίγος χρόνος ακόμα (καταγγέλουμε ότι ο διαιτητής δεν κράτησε τις καθυστερήσεις που θα έπρεπε) η ισοφάριση θα ήταν θέμα χρόνου! Όσον αφορά την "μάχη" των πάγκων νίκησε με διαφορά ο πάγκος της ομάδας μας. Παναγιώτης Καρμίρης και Μιχάλης Λαδόπουλος έδιναν συνεχώς οδηγίες και... νερά στους παίκτες για να μην λιποθυμήσουν!

Πέρα από την πλάκα τώρα, σαν panionianea.gr θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου γι' αυτή την φιλική αναμέτρηση και δεν χρειάζεται καν να πούμε ότι ήταν τιμή μας που παίξαμε στον ίδιο αγωνιστικό χώρο με όλους αυτούς τους παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον σύλλογο!

*Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια