Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δικαιώνεται η ΠΑΕ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έλεγε μεταξύ άλλων "μην προτρέχετε" και προφανώς κάτι ήξερε... Πολλοί βιάστηκαν να πουν με σιγουριά ότ...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έλεγε μεταξύ άλλων "μην προτρέχετε" και προφανώς κάτι ήξερε...

Πολλοί βιάστηκαν να πουν με σιγουριά ότι ο Πανιώνιος θα έχει πρόβλημα με την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα, μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις. Άμεσα όμως, πιο άμεσα δεν γινόταν, ήρθε η δικαίωση για τους κυανέρυθρους!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ενέκρινε την εισήγηση της Σούπερ Λιγκ και όσοι δεν εξασφαλίσουν άδεια τότε θα εκκινούν το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές.

Η συγκεκριμένη ποινή, όμως, αφορά μόνο στις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια λόγω οφειλών προς ποδοσφαιριστές, τρίτους ή δημόσιους φορείς, όχι όμως και γι' αυτούς που δεν θα πάρουν άδεια για μη εγγυημένα μελλοντικά έσοδα (άρθρο 52), όπως ισχύει στην περίπτωση του Πανιωνίου.

Στην περίπτωση του Πανιωνίου, λοιπόν, θα υπάρξει μόνο χρηματικό πρόστιμο για τους κυανέρυθρους, το οποίο αναμένεται να είναι ύψους 20.000 ευρώ! Μία παράμετρο που από την πρώτη στιγμή είχαν σημειώσει τα panionianea.gr.

Όσον αφορά το άνοιγμα που υπάρχει στον ισολογισμό της ΠΑΕ, φτάνει σε ένα ποσό περίπου των 500.000 ευρώ και όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας θα καλυφθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Έτσι και αλλιώς από την πρώτη μέρα που ανέλαβε η διοίκηση Ζαμάνη-Δάρα την ΠΑΕ, από το Καλοκαίρι του 2014 δηλαδή, έχουν αποδείξει με πράξεις πως πρώτος και βασικός στόχος ήταν και είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας!

Τέλος, γι΄αυτούς που βιάστηκαν να "αποκαλύψουν" σοβαρό πρόβλημα για τον Πανιώνιο, ας πιουν ξύδι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια