Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ειρήνη υμίν!

Γράφει ο Νίκος Φετοκάκης... Αρχικά θέλω να πω πως σαν ένας εκ των αρθρογράφων της ιστοσελίδας εκφράζω καθαρά την προσωπική μου άποψη, ...

Γράφει ο Νίκος Φετοκάκης...

Αρχικά θέλω να πω πως σαν ένας εκ των αρθρογράφων της ιστοσελίδας εκφράζω καθαρά την προσωπική μου άποψη, που δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί το σύνολο του panionianea.gr!

Η ελεύθερη πτώση έδειχνε καταδικασμένη. Άλλωστε όταν πέφτεις από αεροπλάνο χωρις αλεξίπτωτο οι πιθανότητες να ζήσεις είναι μηδαμινές,ιδιαίτερα όταν κατα την διάρκεια της πτώσης αυτής χάνεις 2-3 φορές κ τις αισθήσεις σου.Εκεί ψηλά όμως υπάρχουν τεράστιες ψυχές που σε προστατεύουν,Ο Ανδρέας,ο Μάκης,ο Μπόμπαν και εκεί που έχεις φτάσει ένα βήμα να...σκάσεις με το κεφάλι στην Εστία Νέας Σμύρνης ένα μαξιλάρι βρίσκεται ως δια μαγείας από το πουθενά και στέκεσαι στα πόδια σου στην γη και πας και στοκ Νίκο για τυρόπιτα.

Σε μια εικονική πραγματικότητα αυτή είναι η φετινή μπασκετική σεζόν για τον Πανιώνιο.Αφού φτάσαμε στο...και πέντε το καλοκαίρι με μπροστάρη τον γιατρό και την οικογένειά του αλλά και τον τεράστιο σε ψυχή κόσμο του Ιστορικού που και η οικονομική του συμβολή ήταν κομβική η ομάδα κατεβαίνει στην Α1 με ρόστερ και προπονητή Α2.Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή.Ο πόλεμος που δέχθηκε ο Πανιώνιος από παντού με λύσσα. Πόλλα ματς κεκλεισμένων,τραγικές διαιτησίες,αλλά και χτυπήματα κάτω από την μέση όπως στον αγώνα με την Κύμη και την καθαρή αλλοίωση αποτελέσμάτος.

Ο κόουτς Ζιάγκος έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα και του αξίζει τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία των 7 νικών.Ασφαλώς και στους παίκτες που μάτωσαν με τις όποιες δυνατότητες είχε ο καθένας.μεγάλο μπράβο και στον κόσμο που όποτε του επετράπηκε από τις τιμωρίες ήταν εκεί και με άψογη συμπεριφορά.Μπραβο όμως και στον Αλευρογιάννη που το πίστεψε,που δεν το παράτησε,που έκανε αλλαγές και που έφτιαξε τελικά ένα σύνολο να μπορεί να νικάει ΑΕΚ και Λαύριο στο Αρτάκης.Έκανε λάθη,αλλά ποιος δεν κάνει;αρκετά απο αυτά είναι σοβαρά αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα,άλλωστε το φάντασμα Σταμούλη ( βοήθεια μας.. ) υπάρχει πάντα πάνω από την Πλατεία και αν δεν υπήρχε η κίνηση του γιατρού το καλοκαίρι με μαθηματική ακρίβεια θα παίζαμε Β’Εθνική.

Έμαθα στην ζωή μου πως όλα λύνονται με συζήτηση.Ο Πανιώνιος σήμερα σώθηκε αφού η μπασκετομάνα πόλη των Τρικάλων και η ομάδα της με κυανέρυθρη αλληλεγγύη νίκησαν τον Κόροιβο.

Ας συσπειρωθούμε λοιπόν,ας εξαφανίσουμε την εσωστρέφεια και ας κάνουμε φόκους στον στόχο που έχουμε όλοι μας να ξαναδούμε την Πανιωνάρα μας εκεί που την μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια,Κακό σπυρί στον κώλο των πλουσίων είτε του βορρά είτε του νότου,αποδίδοντας όμως τα του καίσαρος τω Καίσαρι σε όλους και τα θετικά και τα αρνητικά.

Το σημερινό ήταν ένα Θείο σημάδι.Ίσως η μόνη τάπα του Μπόμπαν στην μπασκετική του καριέρα στο τελευταίο τρίποντο στην Αμαλλιάδα.Ίσως πιο σύνθετη ζώνη που έπαιξε ο Μάκης στην καριέρα του ως κόουτς.

Αυτοκριτική,περισυλλογή,συζήτηση,λύσεις και χτίσιμο σε σωστές βάσεις.Όχι αφορισμοί και συλλήβδην καταδίκες.Στη προσπάθεια όμως αυτή δεν περισσεύει κανείς.

Προσωπικά ζώντας σε μια πόλη που τραγουδούσε πριν 10 μέρες "Αντίο αντίο εκεί στην Α2" σήμερα νοιώθω ευτυχισμένος, Περήφανος, Κ@υλωμένος για να δουν του χρόνου ολοι τον πραγματικό Ιστορικό Πανιώνιο. Μακριά απο την εσωστρέφεια.Άπειρα τα παραδείγματα ομάδων που απο πρωταγωνίστριες έγιναν κομπάρσοι λόγω αυτής της γάγγραινας.

Πανιωνάρα μόνο και ειρήνη υμίν...

Δεν υπάρχουν σχόλια