Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξαιρετική δήλωση από τον Αλεξανδρή!

Ο Πανιώνιος κατάφερε το... θαύμα της παραμιονής, καθώς παρέμεινε στην Basket League, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, με τον προπονητή της ...

Ο Πανιώνιος κατάφερε το... θαύμα της παραμιονής, καθώς παρέμεινε στην Basket League, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, με τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή, να δίνει συγχαρητήρια στον παλιό κόουτς της ομάδας, Βαγγέλη Ζιάγκο.

Οι δηλώσεις του:

” Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μείναμε, αλλά όχι από την εμφάνιση που κάναμε σήμερα και από το γεγονός πως δεν βρήκαν λύσεις στα τρία παιχνίδια που είμαι εδώ. Η ομάδα του Ρεθύμνου ήταν καταπληκτική και νίκησε δίκαια. Δεν είχαμε επαφή με το τι γίνεται στα άλλα γήπεδα, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θεωρούσαμε όλοι δεδομένη τη νίκη του Κοροίβου και ίσως δεν το πίστευαν οι παίκτες.”

Σχετικά με το δικό του μέλλον:“Ο πρόεδρος είπε ότι αν μείνει η ομάδα, θα μείνω κι εγώ. Θα επαναλάβω όμως ότι ο πρόεδρος δεν έχει καμία δέσμευση απέναντί μου. Αν με καλέσει όμως, θα είναι η πρώτη επιλογή μου ο Πανιώνιος. Πρέπει να πούμε και συγχαρητήρια στον Ζιάγκο για τις νίκες που έκανε μαζί του η ομάδα και βοήθησαν για την παραμονή”

Δεν υπάρχουν σχόλια