Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με το... ενάμιση πόδι στην Α2!

Μετα την εντός έδρας ήττα απο τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στην Α2! Έπειτα, λοιπόν, από την ήττα από τον ΠΑΟΚ ...

Μετα την εντός έδρας ήττα απο τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στην Α2!

Έπειτα, λοιπόν, από την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος βρίσκεται στη χειρότερη θέση μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την παραμονή.

Ο Γ.Σ.Λ. Φάρος παραμένει στην κατηγορία αφού δεν υποβιβάζεται σε καμία ισοβαθμία. Την τελευταία αγωνιστική ο Κόροιβος αντιμετωπίζει εντός έδρας τα Τρίκαλα και η νίκη του πρέπει να θεωρείται σχεδόν… δεδομένη, αφού οι Θεσσαλοί έχουν ουσιαστικά "διαλύσει" έχοντας μόλις 8 παίκτες στο ρόστερ! 

Ο Γ.Σ.Λ. Φάρος παίζει με τον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΑΟΚ στην Πυλαία, ενώ ο Πανιώνιος παίζει με το επίσης αδιάφορο Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Για να μείνει στην Basket League πλέον ο Πανιώνιος θέλει ήττα του Κόροιβου από τα Τρίκαλα αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα της Ηλείας.

Υπάρχει επίσης κι άλλο σενάριο στην τελευταία αγωνιστική που κρατά τον Πανιώνιο στην κατηγορία. Με νίκη δική του με το Ρέθυμνο, νίκη του Γ.Σ.Λ Φάρου στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ και νίκη του Κόροιβου με τα υποβιβασμένα Τρίκαλα, πέφτει ο Κόροιβος

Εάν ο Γ.Σ.Λ. Φάρος χάσει από τον ΠΑΟΚ και νικήσουν Πανιώνιος και Κόροιβος υπάρχει τριπλή ισοβαθμία, στην οποία μειονεκτεί ο Πανιώνιος κι υποβιβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια