Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio: Η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή εκτάκτως στις 21:00

Την Τρίτη (17/04/18) ζωντανά η νέα LIVE Εκπομπή του panionianea.gr στον αέρα του Panionianea Radio. Εκτάκτως όμως στις 21:00! Μία ακόμ...

Την Τρίτη (17/04/18) ζωντανά η νέα LIVE Εκπομπή του panionianea.gr στον αέρα του Panionianea Radio. Εκτάκτως όμως στις 21:00!

Μία ακόμα Πανιώνια εκπομπή έρχεται στο Πανιώνιο ιντερνετικό ραδιόφωνο. Την Τρίτη (17/04) ο Γιώργος Καρμίρης θα βρίσκεται στον αέρα του Panionianea Radio και μαζί με τον Παναγιώτη Κυπραίο θα κάνουν μία ακόμη καθαρά κυανέρυθρη κουβέντα, για όλη την Πανιώνια επικαιρότητα. Εκτάκτως μόνο γι' αυτή την Τρίτη, η LIVE εκπομπή θα ξεκινήσει στις 21:00, αμέσως μετά δηλαδή από το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο παίκτης - Πάνθηρας της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού, Γρηγόρης Ραλλάτος, με τον οποία φυσικά θα μιλήσουμε για τον μπασκετικό Πανιώνιο και όχι μόνο!

Επίσης, θα ακούσουμε τον σέντερ των κυανέρυθρων, Ζήση Σαρικόπουλο, να μιλάει για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό, το επόμενο εκτός παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1.

Στον ραδιοφωνικό αέρα του Panionianea Radio θα ακούσουμε και τον προπονητή της Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτρη Κοροπούλη, ο οποίος μιλάει για το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα με την Εθνική ομάδα Προσφύγων, την φετινή επιτυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα και τον στόχο της ανάδειξης ποδοσφαιριστών.

Φυσικά, πάντα η δική σας συμμετοχή, η δική σας παρουσία στην Πανιώνια Εκπομπή είναι απαραίτητη, καθώς συμμετέχετε ενεργά με τα μηνύματα σας και τα σχόλια σας για τον αγαπημένο μας Πανιώνιο.

Την Τρίτη (17/04), λοιπόν, εκτάκτως στις 21:00, όλοι συντονιζόμαστε στο Panionianea Radio.

O Πανιώνιος και ο κόσμος του έχουν πλέον αποκτήσει την δική τους φωνή και στο (διαδικτυακό) ραδιόφωνο!

*Tην LIVE εκπομπή την ακούτε από τις εξής τρεις συχνότητες:
ΕΔΩ: http://www.panionianea.gr/p/radio.html
ΕΔΩ: http://panionianea.myl2mr.com/
και ΕΔΩ: http://panionianea.caster.fm/

Δεν υπάρχουν σχόλια