Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και όμως ο Πανιώνιος έχει ακόμη ελπίδες για την 5η θέση...

...αρκεί να κάνει το 3 Χ 3 στους αγώνες που απομένουν! Μπορεί; Δεν είναι εύκολο, δεν είναι όμως και ακατόρθωτο. Ένα είναι βέβαιο, ότι πρ...

...αρκεί να κάνει το 3 Χ 3 στους αγώνες που απομένουν! Μπορεί; Δεν είναι εύκολο, δεν είναι όμως και ακατόρθωτο. Ένα είναι βέβαιο, ότι πρέπει να τα δώσει όλα εξαντλώντας κάθε πιθανότητα.

Το πιο εύκολο πρόγραμμα το έχει ο Αστέρας Τρίπολης και μετά μάλλον ο Πανιώνιος, που όμως μαζί με τη Λειβαδιά έχουν τους λιγότερους βαθμούς (34). Η Ξάνθη έχει δύσκολο πρόγραμμα, όμως όλα αυτά είναι θεωρητικά. Στην ισοβαθμία ο Πανιώνιος υπερτερεί του Αστέρα Τρ., υστερεί της Ξάνθης και θα δείξει τι θα γίνει με Παο και Λεβαδειακό που είναι μέσα στους επόμενους αντιπάλους, τους οποίους αντιμετωπίζει στην έδρα του.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Πανιώνιος πρέπει να πάρει στους επόμενους αγώνες το απόλυτο, που πρέπει να διεκδικήσει με πάθος και χωρίς άγχος. Αν τα καταφέρει αυτός θα είναι ο πραγματικός άθλος με δεδομένα: τη φυγή ποιοτικών ποδοσφαιριστών του στη μέση της αγωνιστικής περιόδου (Μασούντ, Χατζησαφί, Οικονόμου), των πολλών τραυματισμών και του ότι δε βοήθησαν όσοι ήρθαν τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Άθλος δεν είναι βέβαια η 8η θέση που κατέχει τώρα, ανεξαρτήτως των προβλημάτων.

Τέλος κάκιστο θα είναι αν εγκαταλείψει την προσπάθεια στους 3 τελευταίους αγώνες, που πρέπει να τα δώσει όλα, να μοχθήσει και ας μην τα καταφέρει!

Δείτε τους αγώνες που απομένουν και τους βαθμούς που έχουν οι υποψήφιοι για την 5η θέση. Με αστερίσκο οι εκτός έδρας αγώνες.

Ξάνθη 39
Αστέρας Τρίπολης 36
ΠΑΟ 35
Λεβαδειακός 34
Πανιώνιος 34
ΠΑΟΚ
Κέρκυρα *
Πανιώνιος*
ΑΕΚ*
ΠΑΟ
ΑΕΛ
Απόλλων
ΠΑΟΚ
Ατρόμητος
Πλατανιάς*
ΠΑΟ*
Παναιτωλικός*
Ξάνθη
Πανιώνιος*
Λεβαδειακός

Επιμέλεια: Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια