Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν υπήρχε Πανιώνιος...

Πολύ κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Πανιώνιος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο και ηττήθηκε με 3-0...

Πολύ κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Πανιώνιος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο και ηττήθηκε με 3-0!

Κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο παρουσίασαν οι κυανέρυθροι στο ματς με την ομάδα του Ουζουνίδη. Με "τρύπια" αμυντική λειτουργία, χαμένο κέντρο και ακίνδυνος επιθετικά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Ιστορικός μοιραία ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, με το τελικό σκορ όμως να είναι βαρύ!

Οι "πράσινοι" σκόραραν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην "επανάληψη", με την ομάδα του Γρηγορίου να μην μπαίνει στο παιχνίδι σε κανένα σημείο του 90λεπτου.

Τοσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα αρκετά μεγάλη μερίδα φίλων του Πανιωνίου προχώρησε σε αποδοκιμασίες, καθώς μόνο ευχαριστημένοι δεν ήταν από την εικόνα της ομάδας.

Πλέον, ο Πανιώνιος στις δύο τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει ούτε βαθμολογικές ελπίδες για την 5η θέση.

To παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα δεν υπήρξε κάποια φάση μπροστά από τις δύο εστίες, με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Επιθετικά ότι καλύτερο είχε να αναδείξει ο Πανιώνιος ήταν ο νεαρός Οικονομίδης, ο οποίος είχε όρεξη και με την εξαιρετική του τεχνική έκανε την ζωή δύσκολη των αμυντικών του ΠΑΟ.

Οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν χώρους στην αντεπίθεση, όμως δεν κατάφεραν ουσιαστικά να βγάλουν καθαρή ευκαιρία.

Αντιθέτως στο 33' ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ντουρμισάι έκλεψε την μπάλα από τον Κουρμπέλη, βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο, όμως καθυστέρησε και όταν σούτερα η μπάλα πρώτα βρήκε Κολοβέτσιο και εν συνεχεία ο Βλαχοδήμος έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα (35') ο ΠΑΟ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κότνικ.

Το σοκ αυτού του τέρματος φαίνεται πως ήταν μεγάλο για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι πριν καλά-καλά καταλάβουν τι έγινε, στο 38' δέχτηκαν και δεύτερο γκολ! Ο Λουτσιάνο έδωσε την μπάλα στον Λούντ, αυτός μπήκέ κάθετα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 0-2!

Να σημειωθεί πως στην φάση του 0-1 ο Κότνικ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα έπεσε με το κεφάλι στο αριστερό κάθετο δοκάρι και όπως φάνηκε στο ημίχρονο δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στο ματς, με τον Μπαντή στο 46' να μπαίνει στην θέση του. Η πρώτη αλλαγή του Ιστορικού δηλαδή ήταν αναγκαστική.

Η πρώτη καλή στιγμή της “επανάληψης” άνηκε στον Παναθηνϊκό. Στο 53' ο Μπαντής έδιωξε με τις γροθιές το δυνατό σουτ του Ινσούα.

Στα επόμενα λεπτά δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι, με την επόμενη ευκαιρία να έρχεται στο 65'. Ο Πανιώνιος με τον Μπανανά απείλησε τους φιλοξενούμενους, όμως ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε την κεφαλιά του αμυντικού των γηπεδούχων.

Στο 78' μετά από ατομική ενέργεια του Σαραμαντά, ο αριστερός μπακ του Πανιωνίου έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι κυανέρυθροι είχαν ανεβάσει απόδοση, όμως πλέον ήταν αργά. Στο 83' ξανά ο Μπανανά έκανε την κοντινή κεφαλιά,η μπάλα πέρασε ξανά άουτ όμως.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δεν είχαν φανεί ιδιαίτερα επιθετικά στο δεύτερο μέρος, κατάφεραν στο 87' σε μία αντεπίθεση τους να κάνουν το 0-3. Ο Μολίνς με κοντινή προβολή πρόλαβε τον Μπαντή και έγραψε το τελικό σκορ.

Στο 89' ο Μασούρας πέρασε όποιον βρήκε, έκανε και το δυνατό σουτ, με τον Βλαχοδήμο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το 0-3 ήταν και το τελικό σκορ!

Γκολ: 35' Λουτσιάνο, 38' Λούντ, 87' Μολίνς

Κίτρινες: Σπιριντόνοβιτς, Μπανανά, Ντουρμισάι, - Δώνης, Μουνιέ

Διαιτητές: Σιδηρόπουλος. Βοιδθοί: Αλεξέας, Πετρόπουλος. 4ος: Διαμαντόπουλος

Πανιώνιος (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ (46' λ.τρ. Μπαντής), Σπιριντόνοβιτς (59'), Βλάχος (70' Παπαγεωργίου), Μασούρας, Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κόρμπος, Ντουρμισάϊ, Σαββίδης

Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης (72' Μολίνς), Μουνιέ (86' Στάικος), Λουντ, Λουτσιάνο (84' Χατζηγιοβάννης), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κολοβέτσιος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια