Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θα κάνουμε το 2/3 και θα μείνουμε στην κατηγορία»

Την σιγουριά του πως ο Πανιώνιος θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του να παραμείνει στην Basket League εξέφρασε ο Βαγγέλη Ζιάγκος, μιλώ...

Την σιγουριά του πως ο Πανιώνιος θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του να παραμείνει στην Basket League εξέφρασε ο Βαγγέλη Ζιάγκος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Πανιωνίου σχολίασε αρχικά : «Θέλαμε να περιορίσουμε την περιφερειακή δημιουργία του Ολυμπιακού, τους πόντους δεύτερης ευκαιρίας από τα επιθετικά ριμπάουντ και το επιθετικό τρανζίσιον του, μέσω του περιορισμού των δικών μας λαθών. Στα 2/3 πήγαμε αρκετά καλά. Κάποιες λεπτομέρειες στοίχισαν. Σαφώς η απώλεια με τρία φάουλ και μία τεχνική ποινή αδικαιολόγητη στον Μπρέιζελτον έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιιού και στην επιθετική μας οργάνωση. Ειδικά η αποβολή του, η οποία επίσης προκαλεί απορία. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Δεν πάμε να διεκπεραιώσουμε κανένα παιχνίδι, αλλά να το διεκδικήσουμε. Έχουμε ακόμα 3 τελικούς, όλοι έχουμε κάνει υπερβάσεις, είμαστε αισιόδοξοι και δυνατοί για να τα καταφέρουμε».

Στην συνέχεα είπε για το αν μπορούσε ο Πανιώνιος να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ναι, δεδομένου των απουσιών του Ολυμπιακού και του προσανατολισμού του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ήταν δύο κομμάτια που ξέραμε πως θα τους επηρεάσουν. Τα ως τώρα αποτελέσματά μας και πορεία πρωταθλητισμού μας μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση».

Για το αν σώζεται η κατάσταση κατέληξε: «Θα κάνουμε το 2/3 και θα μείνουμε στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια