Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάμινγκς στα panionianea.gr: «Σημαντική νίκη, μας βοήθησε πολύ ο κόσμος»

Μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα ελάχιστες μέρες, μπορεί να έκανε... μιάμιση προπόνηση με τα κυανέρυθρα, όμως με το "καλημέρα" ...

Μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα ελάχιστες μέρες, μπορεί να έκανε... μιάμιση προπόνηση με τα κυανέρυθρα, όμως με το "καλημέρα" έδειξε πως έχει τα προσόντα και τις δυνατότητες να βοηθήσει πάρα πολύ σημαντικά τον Πανιώνιο!

Ο λόγος για τον Μαρκίθ Κάμινγκς, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ιστορικού πέτυχε 14 πόντους, είχε εξαιρετική εικόνα στο παρκέ και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός παίκτης μίλησε στα panionianea.gr τόσο για την σημαντική επιτυχία, όσο και για την δική του πολύ γρήγορη προσαρμογή στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 29χρονος: 

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι εδώ μόλις δύο μέρες. Προπονηθήκαμε σκληρά και πήραμε τη νίκη αυτή, που ήταν σημαντική για την ομάδα".

Για τα "κλειδιά" της νίκης: "Ο κόσμος με την ενέργεια του μας βοήθησε πολύ. Παίξαμε δυνατά και κάναμε τη δουλειά μας όπως έπρεπε για να φτάσουμε στη νίκη. Παίξαμε σαν ομάδα και τα καταφέραμε".

Για την άμεση προσαρμογή του στην ομάδα: "Ήρθα την Παρασκευή 2 το πρωί. Πήγα στο ξενοδοχείο στις 3.30 και στις 2.30 το μεσημέρι μετά  είχα προπόνηση. Το Σάββατο είχα μια προπόνηση με την ομάδα. Ήταν δύσκολα για μένα, έγιναν όλα γρήγορα. Μεγάλη πτήση, είχα και το jet lag...".

Για την συνέχεια της σεζόν: "Δεν ξέρω πολλά ακόμα για τη συνέχεια και τα ερχόμενα παιχνίδια. Σιγά-σιγά θα μαθαίνω πράγματα. Θα έχουμε προπόνηση την Τρίτη και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάμε να παίξουμε δυνατά και στο επόμενο παιχνίδι".

Για την πολύ καλή του εμφάνιση: "Αυτό είναι το παιχνίδι μου, Έτσι παίζω και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Ελπίζω με τον καιρό να κάνω περισσότερα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια