Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καμία σχέση η φετινή χρονιά με την περσινή»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για την ήττα του Πανιωνίου και στάθηκε στην ανωτερότητα τ...

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για την ήττα του Πανιωνίου και στάθηκε στην ανωτερότητα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, μίλησε για τις πολλές δυσκολίες της φετινής σεζόν, για τις διαφορές με την περσινή, ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια της σεζόν, χαρακτηριζόντας ως θαύμα αν πετύχει ο Πανιώνιος τον στόχο της 5ης θέσης, με βάση τις φετινές συνθήκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού: 

Για το παιχνίδι: "Ήταν ένα παιχνίδι που φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας. Από την αρχή ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία του παιχνιδιού. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε μία καλή στιγμή στο 13ο λεπτό, αλλα δεν έγινε κάτι ουσιαστικό. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε και μετά σχεδόν καταρεύσαμε ψυχολογικά. Με το 0-2 στο ημίχρονο είπαμε να κάνουμε την προσπάθεια μας για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη του. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε περισσότερο, αλλά όταν παίζεις με τέτοιον αντίπαλο θα πρέπει εσύ να είσαι πάρα πολύ καλός και ο αντίπαλος μέτριος και κάτω. Δεν συνέβη κάτι από τα δύο και ουσιαστικά κατά 99% ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση και το δικό μας ταξίδι φτάνει στο τέλος τους. Ευχαριστώ τους παίκτες γι' αυτό το πολύ ωραίο ταξίδι. Δεν μας αφήνουν τα προβλήματα έως τώρα. Ο Νίλσεν πριν το ματς είχε στομαχικές διαταραχές, ο Γεσίλ έπαιξε με ένεση, Σιώπης και Ντουρμισάι είναι εκτός. Κρατάμε ότι φτάσαμε μέχρι τους 4 του Κυπέλλου και τώρα θα κάνουμε την προσπάθεια μας για τον στόχο της πεντάδας. Μία χρονιά που έως τώρα κρίνεται επιτυχημένη, γιατί δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη, ούτε σε θέμα ρόστερ, ούτε σε τίποτα, αλλά τώρα δεν θα πούμε περισσότερα. Τώρα έχει σημασία η συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα, ήταν φρέσκια στο ματς σήμερα και πραγματικά έχει μία πολύ καλή ομάδα".

Για το αν στο ημίχρονο υπήρχε φόβος μην ξεφύγει το αποτέλεσμα: "Ναι μεν υπήρχε στο μυαλό μας μην ξεφύγει το αποτέλεσμα, όμως θέλαμε να κάνουμε και την προσπάθεια μας, ρισκάραμε γιατί ανεβάσαμε τις γραμμές μας. Είχαμε μία αρκετά καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο".

Για το πόσο δύσκολο είναι να μην υπάρχουν λύσεις και να αναγκάζεται να βάλει παίκτες σε διαφορετικές θέσεις: "Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος, έχει γίνει πολλές φορές. Ξέχωρα από το ρόστερ που έχουμε φέτος, καλούμαστε μέσα από αυτά τα παιδιά να βρούμε λύσεις και σε άλλες θέσεις. Όταν καλείσαι να βάλεις σέντερ φορ τον Μασούρα και τον Παπαγεωργίου στα άκρα της επίθεσης, δεν είναι εύκολο. Με το ζόρι βγάζουμε και αποστολή. Γι΄αυτό λέω ότι μέχρι τώρα ειναι επιτυχημένη η χρονιά και θέλουμε να την κλείσουμε όπως πρέπει. Θα κάνουμε την τελική μας προσπάθεια για το πρωτάθλημα".

Για το αν ανυσυχεί που ακόμα υπάρχουν πολλά και δύσκολα παιχνίδι και δεν υπάρχουν πολλές λύσεις στο ρόστερ: "Με ανησυχεί πάρα πολύ. Θα ξεκινήσω κάπως διαφορετικά όμως. Έχουμε ξεκινήσει από τις 15 Ιουνίου, το ρόστερ μας όσον αφορά το Καλοκαίρι και τον Γενάρη έγιναν πολλές αλλαγες. Είμαστε σε περίοδο οικονομικής εξυγίανσης. Το φετινό ρόστερ σε σχέση με πέρυσι δεν έχει καμία σχέση, τουλάχιστον όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Αποχώρησαν πάρα πολύ βασικοί παίκτες. Φέτος στηριζόμαστε σε παίκτες όπως οι Λάμπρου, Σταυρόπουλος , Σαββίδης, Γκιοατά που πέρυσι αυτοί οι παίκτες ήταν αναπληρωματικοί ουσιαστικά. Εγώ ευχαριστώ ξανά τα παιδιά όλα για την προσπάθεια που κάνουν. Ο Τασουλής ακόμα δεν έχει βοηθήσει λόγω τραυματισμού, έχουμε και άλλα προβλήματα, οπότε γι' αυτο λεω και το αναφέρω ξανά ότι φέτος κάνει μεγάλη δουλειά και προσπάθεια. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά όσο καλύτερο γίνεται στο πρωτάθλημα και φτάσαμε στα ημιτελικά. Όσο περισσότερα τα παιχνίδια τόσο το πιο δύσκολο, που αυτά τα παιδιά παίζουν ασταμάτητα ουσιαστικά από πέρυσι. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο γι' αυτόν τον σύλλογο που εκπροσωπούμε. Και φέτος όμως αναδεικνύουμαι παιδιά. Γίνεται σημαντικό έργο".

Για την δυσκολία φέτος της 5ης θέσης: "Με τις φετινές συνθήκες κατά τη γνώμη μου θα ισοβαθμεί με θαύμα αν καταφέρουμε να πάρουμε την πέμπτη θέση. Θέλουμε να το κάνουμε και το πιστεύουμε. Πρώτος εγώ και τα παιδιά και η διοίκηση πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και να είναι μια ακόμα εξαιρετικά πετυχημένη χρονιά".

Για τον Γεσίλ: "Εκτός από τα μυικά προβλήματα, είχε και διάστρεμμα από το προηγούμενο παιχνίδι και δεν μπορούσε να παίξει περισσότερο ο Γεσίλ".

Για το αν φοβάται την ψυχολογία των παικτών του από εδώ και πέρα: "Όχι, δεν δοβάμαι αυτό. Φοβάμαι όλη αυτή την διάρκεια μέχρι τώρα, που έχει φέρει κόπωση σωματική κυρίως, δεν φοβάμαι ότι ηττηθήκαμε από τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα ήταν ένα όνειρο εδώ που φτάσαμε και κανένα παιδί Έλληνας από αυτά που έχουμε στο ρόστερ δεν είχε παίξει ημιτελικό Κυπέλλου".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια