Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λουτσέσκου: «Tεράστιο βήμα...»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου. "Κάναμε ένα τεράστιο βή...

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου.

"Κάναμε ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση. Νομίζω όμως ότι η πρόκριση θα τελειώσει στο παιχνίδι της Τούμπας. Τα πάντα μπορούν να συμβούν αν δεν είσαι σοβαρός. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, από το αήττητο σερί μας και από την εικόνα που παρουσιάζουμε".

Για τα 'οσα έγιναν με τον Ολυμπιακό: "Δεν θέλω να σταθώ παραπάνω σε όσα έγιναν. Όλοι είδαν τι πραγματικά έγινε.Είμαι χαρούμενος για την αντίδραση των παικτών μου. Δώσαμε μία απάντηση ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε πράγματα και δείξαμε ότι κερδίζουμε τα παιχνίδια στο γήπεδο".

Για τον Μάτος: "Με τον Μάτος υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Δεν θέλω να πω ότι υπάρχουν βασικοί ή όχι παίκτες. Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός για να πηγαίνει καλά η ομάδα".

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ: "Τα καλά αποτελέσματα θέλουν και καλό ποδόσφαιρο. Να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την δουλειά που κάνουμε. Μπορεί κάποιες φορές να έχεις παίκτες που δνε είναι σε καλή κατάσταση, όμως αν υπάρχει η σωστή φιλοσοφία το ξεπερνάς αυτό".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια