Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα για την Κ20

Ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό για την Κ20. Δεν κατάφερε να αποφύγει την εκτός έδρας ήττα η ομάδα του Κοροπούλη, οπού ηττήθηκε με 2-0 α...

Ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό για την Κ20.

Δεν κατάφερε να αποφύγει την εκτός έδρας ήττα η ομάδα του Κοροπούλη, οπού ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.

Ο Πανιώνιος, πάντως, θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, καθώς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν στο 22′ ο Αποστόλου σημάδεψε το δοκάρι μετά από ατομική ενέργεια.

Στο 36′ ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ με τον Χατζηιωαννίδη. Και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, η άμυνα του Πανιωνίου χάρισε την μπάλα στους παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Βάρκα να κερδίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε, ο Πανιώνιος προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ για να μπει ξανά στο ματς, όμως δεν τα κατάφερε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός, Λάμπρου, Ράμα, Τσερκώνης, Χατζηϊωαννίδης (85′ Τσιριγώτης), Ξενιτίδης (73′ Νεοφυτίδης), Βάρκας, Βρουσάι (65′ Γαλούπης), Βοΐλης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Αγγελής (74′ Νομικός), Τριάντης (48′ Καλαμάρης), Γιάννης, Μίκο, Αντζέλι, Τσιντώνης, Ζώτος (66′ Αρσενίδης), Αποστόλου, Σουσώνης, Γρηγορόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια