Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η μοναδικότητα του Πανιωνίου!!!

Γράφει ο Λουζιτανός... Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μοναδική ομάδα!!! Είναι το νούμερο 1 στις καρδιές μας!!! Αυτή τη μ...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μοναδική ομάδα!!! Είναι το νούμερο 1 στις καρδιές μας!!!

Αυτή τη μοναδικότητα, όμως, την αμιγή σχέση της ομάδας μας με το 1, φαίνεται πως βάλθηκε να αποδείξει η ομάδα με νούμερα. Δεν ξέρω εάν ο κ. Τσιάπης που γράφει τα αρθράκια με τα στατιστικά μας θα τα σημειώσει,, οπότε είπα να τον προλάβω:

-Στο Αγρίνιο, παίξαμε για μία ακόμη φορά για ένα μόνο ημίχρονο (στο 1ο ως συνήθως απλά μάλλον υπήρχαμε στο γήπεδο)

-Δεχθήκαμε 1 γκολ

-Το γκολ μπήκε από 1 (ακόμη) τραγικό λάθος του Γκιοατά (ο Σταυρόπουλος περιμένει ευκαιρίες...)

-Κάναμε 1 φάση σε όλο τον αγώνα

-Πετύχαμε 1 γκολ (ένα, αλλά για σεμινάριο!!!)

-Πήραμε 1 βαθμό

...πέρα από το αστείο μέρος τώρα, η ομάδα πήρε ένα αποτέλεσμα που μάλλον τυχερό μπορεί να λέγεται. Εντάξει, δεχθήκαμε ένα γκολ από κρίσιμο λάθος στην άμυνα, αλλά πλέον αυτό δεν είναι θέμα τύχης, καθώς γίνεται σε κάθε σχεδόν αγώνα.

Μάλιστα, η κάμερα του συνδρομητικού σε ένα από τα replays, έπιασε τις εκφράσεις ορισμένων παικτών του Ιστορικού την ώρα του λάθους στο γκολ και αυτό έδειξε πολλά σε όσους έχουν παίξει ποδόσφαιρο, για την εμπιστοσύνη που εμπνέει η λειτουργία του αμυντικού δίδυμου της ομάδας και την επακόλουθη ψυχολογία που όλο αυτό δημιουργεί...

Παρότι, όπως πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις, το σύνολο των παικτών έσπευσε ως ομάδα να δηλώσει συμπαράσταση και ενότητα προς τον φιλότιμο συμπαίκτη τους, κάτι πρέπει να αλλάξει επιτέλους με τις επιλογές του αμυντικού δίδυμου του Ιστορικού, που αρχίζει πλέον να θυμίζει περιπτώσεις ατιμωρησίας δημοσιοϋπαλληλικού τομέα. Αυτό είναι δεδομένο μιας και δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν κάποιες ρήτρες που δένουν τα χέρια του Γρηγορίου ως προς τη χρησιμοποίηση ορισμένων παικτών, ή εάν είναι επιλογή της διοίκησης σε μια προσπάθεια να «ανεβάσει» την αξία τους για να τους πουλήσει κατόπιν. Το γεγονός είναι είναι ότι λάθη όλοι κάνουμε, αλλά αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι σε τέτοιο επίπεδο και με τέτοια συχνότητα, κάπως πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Κατά τα άλλα, άλλο ένα χαμένο 1ο ημίχρονο, με έναν Πανιώνιο που δεν μπορούσε να καταστρώσει μια σωστή επίθεση.

Ευτυχώς στη μοναδική σωστή και ολοκληρωμένη επίθεσή μας, βγήκαν όλα και το ωραίο τελείωμα του Λάμπρου στην πανέμορφη πάσα του Σιώπη μας έσωσε το βαθμό, που μας φέρνει μόνους στην 5η θέση. Μην ξεχνάμε όμως ότι η αρχή του 2ου γύρου περιλαμβάνει τις θεωρητικά πιο εύκολες αναμετρήσεις και καλό θα ήταν να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, αν πρόκειται να πάμε για κυνηγήσουμε με αξιώσεις την 5η θέση.

Θετικές οι παρουσίες των δύο νέων παικτών, στο ντεμπούτο τους, ιδιαίτερα η ντρίπλα – «κολλάω τη μπάλα» του Μπραχίμι άφησε πολλές υποσχέσεις για την ποιότητα του παίκτη. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται επιθετικό, γιατί ο Ντουρμισάι αφενός δεν είναι κατάλληλος για όλα τα παιχνίδια και αφετέρου δεν μπορεί να βγάλει μόνος του τη σεζόν. Με το Γεσίλ που ουσιαστικά παίζει και κανέναν αγώνα μεταξύ των τραυματισμών του, δεν πρέπει να υπολογίζουμε σε βοήθειες. Βέβαια, οι επιλογές του Ιανουαρίου είναι περιορισμένες, οπότε δεν θα είναι και εύκολη η εύρεση του κατάλληλου παίκτη.

Λογικά, αν αποκτηθεί και άλλος ένας παίκτης, όπως άφησε να εννοηθεί ο Γρηγορίου, θα είναι για τη μεσοαμυντική γραμμή, καθότι φαίνεται πως το υπάρχον δυναμικό δεν τον έχει πείσει. Οψόμεθα, λοιπόν στα μεταγραφικά, αλλά προτεραιότητα τώρα έχει να πάμε δυνατά για τον αγώνα του κυπέλλου με τη Λαμία, χωρίς άλλα «χαμένα» 1α ημίχρονα!

Δεν υπάρχουν σχόλια