Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προβάδισμα πρόκρισης με Μασούρα!

Με γκολ του Μασούρα στο 70ο λεπτό ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την ημιτελική φά...

Με γκολ του Μασούρα στο 70ο λεπτό ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γρηγορίου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες και με γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 70' πήρε τη νίκη και παράλληλα πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Λαμίας.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ο Πανιώνιος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να απειλήσει ιδαίτερα τους φιλοξενούμενους.

Στο 13ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με σουτ του Μασούρα έξω από την περιοχή, το οποίο πέρασε άουτ.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ιστορικός ανέβασε την πίεση του ενώ η Λαμία προσπάθησε να διαφυλάξει τα μετόπισθεν.

Η ομάδα του Γρηγορίου είχε ένα καταιγιστικό δίλεπτο λίγο πριν το ημίωρο του αγώνα. Αρχικά στο 27' σε εκτέλεση φάουλ του Μπραχίμι η κεφαλιά του Μασούρα πέρασε άουτ ενώ ένα λεπτό αργότερα οι κυανέρυθροι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση όπου σε σουτ του Σπιριντόνοβιτς η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μελίσσα.

Στο 34ο λεπτό, ο Ντουμιρσάϊ έκανε ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με την κυριαρχία του Πανιωνίου να μην αποφέρει καρπούς.

Με το ξεκίνημα της ''επανάληψης'' ο Μιχάλης Γρηγορίου πέρασε στο παιχνίδι τον Λάμπρου στη θέση του Μπραχίμι, ο οποίος ήταν εξαιρετικός ήταν εξαιρετικός στα πρώτα 45 λεπτά αλλά δεν είναι ακόμα στη θέση να αγωνιστεί σε ολόκληρο το ματς.

Στο 54' οι Νεοσμυρνιώτες είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή για το δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Κόρμπος πάτησε την μπάλα για τον Μασούρα, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Πανιώνιος μπήκε μπροστά στο σκορ στο 70', όταν ο Σιώπης άνοιξε το παιχνίδι με μπαλιά δεξιά στον Βλάχο, αυτός έκανε την σέντρα και ο Μασούρας με φοβερό μονοκόματο πλασέ από το δεύτερο δοκάρι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα!

Πέντε λεπτά αργότερα η Λαμία απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά τους γηπεδούχους. Ο Ακόστα έκανε το πλασέ από ευνοϊκή θέση, ωστόσο ο Κότνικ έπεσε σωστά στη γωνία του μπλοκάροντας την μπάλα.

Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι πάγωσαν το ρυθμό του παιχνιδιού, έχοντας και το υπέρ τους αποτέλεσμα, με τη Λαμία να έχει κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Κότνικ.

Στο 87ο λεπτό του αγώνα ο Ιστορικός έφτασε μία ανάσα από το 2-0. Νέα πολύ καλή ομαδική ενέργεια, ο Ντουρμισάι έδωσε στον Κόρμπο, αυτός όμορφα στον Σαββίδη, η λόμπα του οποίου πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Το 1-0 έμεινε έως το φινάλε και ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Μπανανά, Σαραμαντάς, Βλάχος, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (93' Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς (71' Σαββίδης), Μπραχίμι (46' Λάμπρου), Ντουρμισάι.

ΛΑΜΙΑ: Μελισσάς, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Κουτρομάνος (36' Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Τσούκαλος (51' Βάντερσον), Ακόστα (80' Μπουλούλης), Μπούντνικ.

*Δείτε ΕΔΩ το live του αγώνα

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια