Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα και στο Λαύριο

Την ήττα γνώρισε (και) στο Λαύριο ο Πανιώνιος, όπου ηττήθηκε με 83-73. Οι κυανέρυθροι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακοί και τα π...

Την ήττα γνώρισε (και) στο Λαύριο ο Πανιώνιος, όπου ηττήθηκε με 83-73.

Οι κυανέρυθροι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακοί και τα πρώτα 20 λεπτά έληξαν με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά με 45-26.

Ο Ιστορικός, όπως σε κάθε παιχνίδι, δεν τον έβαλε κάτω και το πάλεψε μέχρι τέλους. Προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι (όσο μπορούσε), ψαλιδίζοντας τη διαφορά στους 7 πόντους (51-44, 53-46), ωστόσο το Λαύριο βρήκε λύσεις με τον Παπαδημητρίου και ξέφυγε με 63-54 στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Ο Πανιώνιος δεν παράτησε το παιχνίδι και συνέχισε να τα δίνει όλα για την ανατροπή. Μπορεί το Λαύριο να προηγήθηκε με 18 πόντους (76-58) στο 35′, ωστόσο ο Πανιώνιος δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με σερί 11-0 μείωσε στους 7 πόντους (76-69).

Οι “κυανέρυθροι”, όμως, έκαναν ένα καθοριστικό λάθος (κακή πάσα Σαρικόπουλου στον Σακελλαρίου) με το σκορ στο 78-71 (38 δευτερόλεπτα πριν το τέλος) και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Έτσι, μετά από 8 αγωνιστικές ο Πανιώνιος μετράει ισάριθμες ήττες και τα πράγματα έχουν (παρά)γίνει δύσκολα!

Να σημειωθεί ότι στο Λαύριο το "παρών" έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι του Ιστορικού, οι οποίοι όμως αποχώρησαν απογοητευμένοι .


Δεν υπάρχουν σχόλια