Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισόπαλος με Παναθηναϊκό, έχασε τη νίκη στο 89'!

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Κ17 του Πανιωνίου, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Σε ένα πολύ όμορ...

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Κ17 του Πανιωνίου, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι η ομάδα του Κώστα Ζαλάβρα έκανε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον γηπεδούχο ΠΑΟ και για λίγα λεπτά έχασε την μεγάλη νίκη. Το ισόπαλο 1-1 αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους κυανέρυθρους.

Στο 75′ ο Πανιώνιος κέρδισε το έμμεσο φάουλ με τον Ρουκουνάκη να το εκτελεί με πάσα και ο Πρεβόλης με ωραίο σουτ 'άνοιξε το σκορ. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στο 80′ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0, όμως σε τετ α τετ δεν κατάφερε να στείξει ξανά την μπάλα στα δίχτυα.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός κατάφερε στο 89' να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης, με τον Ντοματά να κερδίζει το πέναλτι και με τον ίδιο να ευστοχεί από τα 11 βήματα να γράφει το τελικό 1-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χατζηγιαννάκης (67′ Μπότσαρης), Βαγιαννίδης, Καλαμπόκας, Σαντιγκάι, Καραγιάννης (75′ Κώστας), Ηλιάδης, Σαμαράς (80′ Ντοματάς), Αλεξανδρόπουλος (70′ Δάκτυλας), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης (55′ Τζαβίδας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Τζίνας, Σεμερτζάκης, Βαλιουτής, Βασιλόπουλος, Γκούλιας, Πρέγκου, Ρουκουνάκης, Παπατζήμας, Μούντριχας, Ξιγκόρος, Φιλιπακόπουλος.
Αγωνίστηκαν και οι: Ντογάνι, Ευθυμιάδης, Πρεβόλης, Αναστασίου, Μπατσούλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια