Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όπως πριν από 15 χρόνια...

Με ενδεχόμενη νίκη ο Ιστορικός απόψε στην Λαμία θα πιάσει... κορυφή και θα έχει την ευκαιρία να πετύχει κάτι που έχει να καταφέρει εδώ κ...

Με ενδεχόμενη νίκη ο Ιστορικός απόψε στην Λαμία θα πιάσει... κορυφή και θα έχει την ευκαιρία να πετύχει κάτι που έχει να καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια...

Οι κυανέρυθροι αγωνίζονται εκτός έδρας με την ομάδα της Λαμίας και σε περίπτωση νίκης θα ανέβουν μόνοι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, κάτι που έχει να συμβεί (σε προχωρημένο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος και όχι τις δύο πρώτες αγωνιστικές) από τις 3 Νοεμβρίου του 2002!

Τότε, προπονητής του Πανιωνίου ήταν ο Γιόζεφ Μπουμπένκο και η ομάδα μοιραζόταν την κορυφή με την ΑΕΚ και τον Ηρακλή, αλλά ήταν πρώτος αφού είχε επικρατήσει ήδη του "Γηραιού".

Στο φινάλε εκείνης της σεζόν ο Ιστορικός είχε τερματίσει στην 5η θέση του πρωταθλήματος, μετά από μία εξαιρετική πορεία

Την απόλυτη μοναξιά της κορυφής ο Πανιώνιος έχει να την απολαύσει 28 χρόνια. Στις 15 Οκτωβρίου του 1989, με τον Μπο Γιόχανσον στον πάγκο, η ομάδα ήταν μόνη πρώτη μετά από έξι αγωνιστικές (τότε δεν είχε συνεχιστεί καλά η χρονιά, καθώς είχε τερματίσει στην 9η θέση).

Πληροφορίες από Sportday

Δεν υπάρχουν σχόλια