Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαρικόπουλος: «Χαρούμενος που επιστρέφω στον Πανιώνιο»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος επέστρεψε στον Ιστορικό και μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr . O 27χρονος σέντερ (2,13μ.) ντύθηκε στα... κ...

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος επέστρεψε στον Ιστορικό και μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr.

O 27χρονος σέντερ (2,13μ.) ντύθηκε στα... κυανέρυθρα, επιστρέφει στην Πλατεία μετά την διετία 2010-12 και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου στα panionianea.gr.

Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας τόνισε αρχικά για την επιστροφή τον στον Ιστορικό:  "Καταρχάς ο Πανιώνιος έχει ξεχωριστή θέση για μένα γιατί αποτέλεσε τον πρώτο μου επαγγελματικό σταθμό επιστρέφοντας από την Αμερική", για να συμπληρώσει: 

"Πέρασα δύο πολύ ωραία χρόνια και μέσω της ομάδας και της επιτυχημένης πορειας που είχαμε τη δεύτερη χρονιά ήρθε η πρώτη μου κλήση στην εθνική ανδρών".

Στη συνέχεια ο Σαρικόπουλος στάθηκε στην επιθυμία των ανθρώπων του Πανιωνίου για να επιστρέψει ο ίδιος στον Πανιώνιο, ενώ εξέφρασε την χαρά του που θα φορέσει ξανά την φανέλα του Ιστορικού:

"Ήταν σημαντικό για μένα που έδειξαν από την ομάδα πόσο πολύ ήθελαν να επιστρέψω, Χαίρομαι που γυρίζω στον Πανιώνιο, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Τα λόγια περισσεύουν σ αυτές τις καταστάσεις, ο υγιής Πανιώνιος ανήκει στην Α1".

Όσον αφορά το αν είναι αισιόδοξος για την φετινή σεζόν, ο 27χρονος σέντερ ήταν ξεκάθαρος:
"Πάντα προσπαθώ να αισιοδοξώ και για τις δύσκολες καταστάσεις ακόμα, είναι στο χέρι μας το να γίνουμε ομάδα γρήγορα και να παλεύουμε σε κάθε αγώνα. Άλλωστε αν δεν ήμουν αισιόδοξος δεν θα ήμουν εδώ τώρα...".

Τέλος, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Πανιωνίου, τόνισε:
"Ξέρω πως ο κόσμος υποστηρίζει την προσπάθεια που γίνεται και τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας
Σαν σύνολο και εγώ προσωπικά θα δίνω ότι έχω προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια