Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έρχεται (και) ο Τσούπκοβιτς

Παίκτης του Ιστορικού θα πρέπει να θεωρείται πλέον και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σ...

Παίκτης του Ιστορικού θα πρέπει να θεωρείται πλέον και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς.

Οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σέρβο φόργουορντ, ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο 29χρόνος αγωνίζεται κυρίως στην θέση “4” και με την αναμενόμενη απόκτηση του ο Πανιώνιος θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του, προσθέτοντας και την απαραίτητη εμπειρία.

Ο Τσούπκοβιτς έχει εμπειρία από το ελληνικό Πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί αρχικά στα Τρίκαλα (2014-15), ενώ αργότερα πέρασε από τον Άρη (2015-16) και από την Κύμη (2016-17).

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 23χρονο γκαρντ Εϊβρι Χολμς, ο οποίος βγήκε φέτος από το πανεπιστήμιο του Κλέμσον, έχοντας στην τελευταία του σεζόν 10.3 πόντους και 1.3 ασίστ ανά ματς.

Τέλος, οι δύο Αμερικανοί Τζάκσον και Τζόνσον δεν έχουν αφήσει έως τώρα και τις καλύτερες εντυπώσεις στου ανθρώπους του Πανιωνίου και δεν αποκλείται σύντομα να αποτελέσουν παρελθόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια