Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio: Live Πανιώνια εκπομπή με καλεσμένο τον Χρήστο Δάρα

Πρεμιέρα στην νέα μέρα και ώρα κάνει την Τρίτη (12/09, 19:30) η εκπομπή του panionianea.gr στον αέρα του Panionianea Radio. Η Πανιώνια...

Πρεμιέρα στην νέα μέρα και ώρα κάνει την Τρίτη (12/09, 19:30) η εκπομπή του panionianea.gr στον αέρα του Panionianea Radio.

Η Πανιώνια εκπομπή του διαδικτυακού ραδιοφώνου πλέον θα εκπέμπει Live κάθε Τρίτη, στις 19:30, στην κυανέρυθρη... συχνότητα του Panionianea Radio.

Οι Γιώργος Καρμίρης και Παναγιώτης Κυπραίος από τα μικρόφωνα, οι φίλοι του Ιστορικού ως ακροατές & ενεργοί συμμετέχοντες της εκπομπής και οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας από τον κυανέρυθρο χώρο, θα μετατρέπουμε δύο ώρες από τις Τρίτες μας με αποκλειστικά σε... Πανιώνιο!

Η αρχή γίνεται από αυτή την Τρίτη 12/09, όπου η Πανιώνια εκπομπή θα είναι και πάλι ιδιαιτέρως πλούσια. Στον αέρα του Panionianea Radio θα φιλοξενηθεί ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας, ενώ καλεσμένος μας θα είναι και εκπρόσωπος από τους Πάνθηρες.

Φυσικά, πάντα η δική σας συμμετοχή, η δική σας παρουσία στην Πανιώνια εκπομπή είναι απαραίτητη, καθώς συμμετέχετε ενεργά με τα μηνύματα σας και τα σχόλια σας για τον αγαπημένο μας Πανιώνιο.

Συντονιζόμαστε, λοιπόν, την Τρίτη (12/09), στις 19:30...

O Πανιώνιος και ο κόσμος του έχουν πλέον αποκτήσει την δική τους φωνή και στο (διαδικτυακό) ραδιόφωνο!

*Tην LIVE εκπομπή θα την ακούτε από τις εξής δύο συχνότητες:
ΕΔΩ: http://www.panionianea.gr/p/radio.html
και ΕΔΩ: http://panionianea.myl2mr.com/

Panionianea Radio: Εδώ τα... ακούς όλα κυανέρυθρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια