Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίρνει και Σπιριντόνοβιτς! (video)

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε πει εδώ και καιρό πως προτεραιότητα για τον Πανιώνιο μεταγραφικά αποτελεί η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενό...

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε πει εδώ και καιρό πως προτεραιότητα για τον Πανιώνιο μεταγραφικά αποτελεί η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός εξτρέμ.

Όπως φαίνεται απομένεουν μόνο λεπτομέρειες πλέον για να ολοκληρωθούν αυτές οι δύο μεταγραφικές κινήσεις, καθώς μετά τον Σεμέδο (αμυντικό χαφ) οι κυανέρυθροι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την απόκτηση και του Σπιριντόνοβιτς (αριστερός εξτρέμ).

Ο 23χρονος Αυστριακός, ο οποίος έχει σερβική καταγωγή, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ιστορικό.

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Αντμίρα Βάκερ, με την οποία φέτος είχε ήδη δύο συμμετοχές με ισάριθμα γκολ, μετρώντας συνολικά 33 συμμετοχές κι επτά τέρματα.

Ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Ραπίντ Βιέννης, και σε ηλικία 16 ετών πήγε στην αιώνιο αντίπαλο Αούστρια Βιέννης όπου παρέμεινε μέχρι το 2014. Την σεζόν 2014/15 αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα σε Βιτσέντζα και Μεσίνα.

Με τις δύο εν λόγω κινήσεις λοιπόν (Σεμέδο, Σπιριντόνοβιτς ) ο Πανιώνιος ενισχύεται ακόμα περισσότερο...

Πάρτε μία γεύση από τον Σπιριντόνοβιτς:



Δεν υπάρχουν σχόλια