Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέρασε σαν Πάνθηρας από την Κέρκυρα!

Με ένα πολύ σημαντικό "διπλό" ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ο Ιστορικός, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από την έδρα τη...

Με ένα πολύ σημαντικό "διπλό" ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ο Ιστορικός, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Κέρκυρας.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις στη Σούπερ Λιγκ ο Πανιώνιος, καθώς στο εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας.

Η ομάδα του Γρηγορίου, χωρίς να αποδόσει σπουδαίο ποδόσφαιρο, έπαιξε όπως έπρεπε και με σκόρερ τον Ντουρμισάι πήρε το πολύτιμο "τρίποντο".

Ο Ιστορικός είχε και χαμένο πέναλτι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Μασούντ, ενώ χαμένο πέναλτι είχαν και οι γηπεδούχοι στα πρώτα 45 λεπτά, με τον Κότνικ να λέει "όχι" στον Τουράμ.

Περίπου 80 οπαδοί του Πανιωνίου έκαναν το ταξίδι στο νησί των Φαιάκων και έκαναν την Κέρκυρα... Νέα Σμύρνη!

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, με την ομάδα του Γρηγορίου να έχει την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας και την Κέρκυρα να περιμένει και να προσπαθεί να επιτεθεί με αντεπιθέσεις.

Στο 24ο λεπτό του αγώνα, μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, ο Λάμπρου πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ με εξωτερικό φάλτσο, όμως ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Πανιώνιο στο 32' να έχει μία καλή στιγμή. Ο Χατζισαφί έπαιξε το “ένα-δύο” με τον Μασούρα, έκανε και την σέντρα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο εξωτερικό μέρος των διχτύων.

Στο 34' λίγο έλειψε να έμπαινε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Ο Μασούντ με εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε έξω από την περιοχή και αριστερά τον Χατζισαφί, αυτός στην κίνηση έκανε ένα εκπληκτικό σουτ, με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα από το... πουθενά η Κέρκυρα κέρδισε πέναλτι. Μετά από κόρνερ που παραχώρησε ο Γκιοατά, ο Μπανανά στον αέρα έδιωξε την μπάλα με το χέρι, χωρίς πίεση και έτσι οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.

Ο Κότνικ όμως αντέδρασε άψογα στην εκτέλεση πέναλτι του Τουράμ, έπεσε στην αριστερή του γωνία και κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας.

Στο 44' ο Λάμπρου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ιωάννου και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μασούντ το εκτέλεσε, όμως ο Γιαννακόπουλος διάλεξε την σωστή γωνια, έδιωξε την μπάλα, η οποία βρήκε και στο αριστερό δοκάρι, επέστρεψε στον Ιρανό, όμως ξανά δεν μπόρεσε να σκοράρει με το σουτ που έκανε να περνάει ψηλά άουτ!

Έτσι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τον Ιστορικό, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι το 0-0.

Ο Πανιώνιος ήταν σαφώς η ανώτερη ομάδα στο γήπεδο στα πρώτα 45 λεπτά, έχοντας και έξι τελικές προσπάθειες, έναντι δύο της Κέρκυρας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να έχει ξανά τα ηνία του αγώνα και στο 53' η ομάδα του Γρηγορίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Ο Χατζισαφί εκτέλεσε εξαιρετικά το κόρνερ από τα δεξιά, ο Ντουρμισάι πήδηξε πιο ψηλά από όλους στην καρδιά της περιοχής και με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 56΄' οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν. Μετά από λάθη έξω από την περιοχή ροτ Πανιωνίου, ο Τουράμ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, με τον Κότνικ όμως να διώχνει όμορφα σε κόρνερ.

Στο 64'ο Λάμπρου έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον ήταν μπροστά του από την αριστερή πλευρά, έκανε και το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει την μπάλα από την κλειστή του γωνία.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στα επόμενα λεπτά έπεσε, με τους παίκτες του Πανιωνίου να δίνουν λίγο περισσότερο χώρο στην Κέρκυρα.

Στο 72' ο Ντουρμισάι με ωραία ατομική ενέργεια, έκανε το μακρινό δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγω πάνω από την εστία του Γιαννακόπουλου.

Οκτώ λεπτά μετά ο Μασούντ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Χατζισαφι το εκτέλεσε απευθείας, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 84' μετά από κόντρα ο Τουράμ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως ο Γκιοατά με εξαιρετικό τάκλιν έδιωξε την μπάλα, πριν σουτάρει ο Βραζιλιάνος.

Έως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει τη σημαντική νίκη!

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Σοϊλέδης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σπίνουλας (77' Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (63' Μεληκιώτης), Ντιόγκο (80' Ντε Βάργκας), Νούνες

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Μπανανά,Γκιοατά, Χατζισαφί, Βλάχος, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας (81' Παπαγεωργίου), Μασούντ, Λάμπρου (93' Σαραμαντάς), Ντουρμισάι (86' Ταπόκο).

Επιμέλεια:  Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια