Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυναμικό παρών του Πανιώνιου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου (photos

Δυναμικό "παρών" του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Τα panionianea.gr μέσω του δημο...

Δυναμικό "παρών" του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 
ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Τα panionianea.gr μέσω του δημοσιογράφου Σπύρου Καλαματιανού βρέθηκαν στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΚΑ΄ (ΠΕΝΤΑΘΛΟ) 5ου ΟΜΙΛΟΥ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΑΣ - ΕΥΒΟΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο ΕΑΚ Αγ.Κοσμά. Ο Ιστορικός σύλλογος μας έδωσε δυναμικό και βροντερό παρών παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο στάδιο. Αφού συνολικά συγκεντρώσαμε 134 βαθμούς και κατακτήσαμε την 3η θέση ανάμεσα από 59η συλλόγους. Πάμε να δούμε με αναλυτικό ρεπορτάζ το τι έγινε εκείνη την βροχερή και μουντή μέρα.

Άνδρες
Στα 110Μ ΕΜΠ. ο ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ κατέκτησε την 1η θέση με επίδοση 15,85. Ενώ στα 4Χ100 στην Σκυτάλη με διαφορά μόλις λίγων δευτερόλεπτων, χάσαμε την πρώτη θέση συνεπώς οι ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΡΙΒΥΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΡΟΦΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, με επίδοση 43,65 μας χάρησαν την 2η θέση.

Στα 100Μ στους προκριματικούς αγώνες στην Γ΄ Σειρά ο ΤΡΙΒΥΖΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ με επίδοση 11,89 κατέλαβε την 3η θέση, στην Α΄ Σειρά ο ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΑΛΚΑΙΟΣ με επίδοση 12,12 κατέλαβε την 6η θέση, στην Β΄ Σειρά ΤΣΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ με επίδοση 12,5 κατέλαβε την 7η θέση, ενώ την αντίστοιχη θέση πήρε ο ΚΑΡΝΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στην Δ΄Σειρά με επίδοση 13,01.

Στον Δίσκο ο ΜΑΤΖΟΥΡΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ πήρε την 8η θέση με επίδοση 32,57. Στην Σφαίρα ο ΚΑΡΝΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ πήρε την 13η θέση με επίδοση 8,08.Στα 1500Μ ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ με επίδοση 4,33,90 κατέλαβε την 21η θέση.

Συνεπώς οι άνδρες κατάφεραν να μαζέψουν 35 βαθμούς και μας βοήθησαν να πετάξουμε μέχρι την 3η θέση (τελικό σύνολο) έδωσαν φτερά και ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον του θρυλικού συλλόγου μας.

Γυναίκες
Πάλι με διαφορά λίγων δευτερολέπτων στα 4Χ100Μ στην Σκυτάλη, χάσαμε την 1η θέση, συνεπώς οι ΒΕΝΙΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΚΑΤΣΙΚΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΟΥΜΠΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ και ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, με επίδοση 50,43 μας χάρησαν την 2η θέση. Στο Άλμα Επι Κοντώ η ΚΟΤΣΑΧΕΙΛΗ ΕΥΑ κατέλαβε την 2η θέση με επίδοση 3,40, ενώ η ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ με επίδοση 3,20 κατέλαβε την 3η θέση. Στα 1500Μ πάλι η ΚΟΤΣΑΧΕΙΛΗ ΙΣΑΒΕΛΛΑ με επίδοση 4,47,38 μας χάρησε την 3η θέση.

Στα 100Μ στους προκριματικούς αγώνες στην Β΄Σειρά η ΒΕΝΙΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ με επίδοση 12,33 κατέλαβε την 1η θέση, στην ΣΤ΄Σειρά η ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ κατέλαβε την 2η θέση με επίδοση 12,99, ενώ στον τελικό 100Μ στην Α΄Σειρά η ΚΑΤΣΙΚΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ με επίδοση 13,74 πήρε την 7η θέση και στην Β΄Σειρά η ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ με επίδοση 13,30 την 8η θέση. Στα 400Μ η ΤΣΙΩΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ με επίδοση 57,90 πήρε την 5η θέση.

Στην Σφαίρα η ΚΟΤΣΑΡΗ ΖΙΒΑ ΦΩΤΕΙΝΗ κατέλαβε την 8η θέση με επίδοση 7,80. Στις γυναίκες τα πήγαμε πολύ καλύτερα (άλλωστε μην ξεχνάμε ότι έχουμε και παράδοση) κάτι που αξίζει να σημειωθεί (για να δείξουμε και το υψηλό επίπεδο αθλητών/τριων) του Πανιωνίου ΓΣ είναι ότι η ΚΩΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στο Άλμα εις Μήκος κατάφερε να κάνει κάτι πολύ δύσκολο (διότι ο καιρός εκείνη την ώρα ήταν πολύ χάλια, καθώς ήταν υπό βροχή και είχε κόντρα άνεμο) με άλμα 5,55 κατέκτησε την 1η θέση και δεν χρειάστηκε να εξαντλήσει (κατ΄εντολή του προπονητή της Κώσταντινο Καπετανάκη) όλες τις προσπαθειές της, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο απ΄όλους τους παρευρισκομένους, καθώς τους εντυπωσίασε με την μαχητικότητα της και φυσικά την αλματάρα της όπως είπε μια άλλη προπονήτρια ενός άλλου συλλόγου. Λίγο μετά τον αγώνα μίλησα μαζί της και μου δήλωσε τα εξής:

΄΄Σήμερα αγωνίστηκα στο Άλμα εις Μήκος δεν είχε καλές καιρικές συνθήκες, έβρεχε, ο αέρας ήταν ασταθής, επίσης είχα έναν πρόσφατο τραυματισμό με την μέση μου, αλλά παρόλαυτά, έβγαλα ένα σχετικά καλό άλμα, γιατί είχα καλή προαιτημασία…Νιώθω ανυπομονησία για τους επόμενους αγώνες, έχω ζήσει και ζω ωραίες εμπειρίες, αγαπάω αυτό που κάνω και ελπίζω να έχω μια αντίστοιχη συνέχεια…΄΄

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΩΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ εκτός από μια πολύ καλή αθλήτρια, είναι και μια πάρα πολύ καλή μαθήτρια καθώς στο σχολείο ο μέσος όρος που βγάζει είναι 19,5 και μετράει διακρίσεις σε πανελλαδικούς αγώνες και βαλκανικούς. Μου έκανε εντύπωση (κάτι το οποίο το διέκρυνα και στην μητέρα της, που την συνόδευε και στεκόταν δίπλα της, με περιφάνεια και καμάρι) η ωριμότητα, η σεμνότητα και το ήθος και οι αξίες που διακατέχουν αυτό το κορίτσι και να στε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι αντίστοιχη. Στάθηκα εδώ (χωρίς να θέλω να αδικήσω τα υπόλοιπα παιδιά, άλλωστε απ΄όλα κάποια στιγμή θα φιλοξενούμε δηλώσεις) για να δείξω όπως είπα και πιο πάνω το επίπεδο των αθλητών του ιστορικού συλλόγου μας και να δείξω την συλλογική και μαζική προσπάθεια που γίνεται απ΄τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όλα αυτά με αγάπη και σεβασμό, στην οικογένεια μας, στην ιδέα που λέγεται Πανιώνιος Γ.Σ. Να πούμε ότι σε σύνολο οι γυναίκες έδωσαν 99 βαθμούς και βάζουν γερά θεμέλια για το μέλλον.

Ο Έφορος Στίβου του Πανιώνιου Γ.Σ Βασίλης Αντωνόπουλος ήταν εκεί παρών (παρά τις αντίξοες συνθήκες) δίπλα στους προπονητές, αθλητές, γονείς που βρέθηκαν για να στηρίξουν τον σύλλογο μας και με διαβεβαίωσε ότι τα καλύτερα έρχονται. Για να ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ παρακάτω θα διαβάσετε δηλώσεις των προπονητών.

Βασίλης Σέγκος 
 Προπονητής Ταχυτήτων Πανιώνιου Γ.Σ .Σ.
 υγκεκριμένα στα αθλήματα ταχυτήτων θεωρώ ότι ήταν ένα καλό τεστ για όλη την ομάδα, (παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες) καθώς πετύχαμε πολλά ατομικά ρεκόρ, καθώς και δύο δεύτερες θέσεις στα 4Χ100Μ ανδρών και γυναικών, υπάρχουν κ.α αξιόλογοι αθλητές που θα δείτε στην πορεία. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Κώσταντινος Καπετανάκης 
 Προπονητής στα Οριζόντια Άλματα Μήκος, Τριπλούν Πανιωνίου Γ.Σ .Σ.

Εκτός από τους άνδρες και τις γυναίκες, είχαμε το σύνθετο πανκορασίδων και πανπαίδων Ά, όπου κατεβάσαμε σαν σύλλογος πολύ αξιόλογους αθλητές, είχαμε ατομικά ρεκόρ, είχαμε την Κωστή Χριστίνα που έκανε ένα πάρα πολύ καλό άλμα με 5,55, στόχος μας τώρα είναι το Πανελλήνιο σχολικό που είναι στις 3 Μαίου στην Πάτρα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απ΄το γενικό αποτέλεσμα του συλλόγου μας και να σημειώσουμε, ότι είχαμε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τσώνης Ανδρέας 
 Αρχιπροπονητής Ακαδημιών και Τμημάτων Στίβου Π.Γ.Σ.Σ

Θεωρώ ότι με κόντρα τον καιρό τα πήγαμε αρκετά καλά σαν σύλλογος. Στις γυναίκες είχαμε πολύ περισσότερη επιτυχία απ΄ότι στους άνδρες, αλλά όλοι μας κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, καταφέραμε πολλά ατομικά ρεκόρ, διακρίσεις και προχωράμε δυνατά για τις επόμενες δραστηριότητες του συλλόγου μας.

Φωτογραφικό ρεπορτάζ μέσα από τα panionianea.gr
































Δεν υπάρχουν σχόλια