Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όχι και έτσι, έκλαιγαν παίκτες μας»

Αιχμές για την διαιτησία του Γκράνα και το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε κατά του Πανιωνίου άφησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέ...

Αιχμές για την διαιτησία του Γκράνα και το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε κατά του Πανιωνίου άφησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε μάλιστα πως παίκτες της ομάδας έκλαιγαν στα αποδυτήρια για τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε ο Ιστορικός από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Μπήκαμε μουδιασμένοι στο παιχνίδι, στα πρώτα 15 λεπτά, δεν είχαμε μπει καλά. Κάποιοι παίκτες άργησαν να μπουν στο νόημα του παιχνιδιού. Μετά ισορροπήσαμε το ματς. Ο ΠΑΟ δεν είχε κάποιες ευκαιρίες, εκτός από το δοκάρι που είχε. Από εκεί και πέρα, τους κρατήσαμε μακριά από την εστία μας. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να μας απειλήσει, μέχρι το 73’ με το πέναλτι. Δεν λέω κάτι άλλο. Το παιχνίδι της Κυριακής τώρα με τον Πλατανιά είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για το αν έπρεπε να ρισκάρει νωρίτερα παραπάνω ο Πανιώνιος: «Ο Παναθηναϊκός έχει έναν ίδιο τρόπο παιχνιδιού, το είδαμε και στα ντέρμπι που έπαιξε. Είχαμε φτάσει στο 74’, είχαμε ένα τέταρτο μετά για να δούμε πως θα παίξουμε τα τελευταία λεπτά. Στο 74’ άλλαξαν τα πράγματα. Εγώ δεν έχω μιλήσει για την διαιτησία από την πρώτη μέρα που έχω έρθει στην Ελλάδα. Όλα είναι ανθρώπινα λάθη και εγώ κάνω, όλοι κάνουν. Όταν χάσαμε μέσα στην Τούμπα που χάσαμε στο τέλος πόνεσε πολύ,όμως δώσαμε και συγχαρητήρια στον αντίπαλο, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όχι όμως όπως σήμερα, όχι και έτσι. Είδα σήμερα παίκτες μου να κλαίνε. Πανάξια η ομάδα μας είναι τόσο ψηλά σε όλο το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει πίεση για την εξασφάλιση μίας θέσης στα play off: «Υπάρχει πίεση όσο πάμε προς το τέλος, είναι και μαθηματικά πλέον τι χρειαζόμαστε κλπ. Κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε και να το χαιρόμαστε. Έχουμε ένα σοβαρό παιχνίδι τώρα με τον Πλατανιά. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια