Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Βλέπουμε θετικά τις αποφάσεις»

Ικανοποιημένος από τις εξελίξεις στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ εμφανίστηκε ο Χρήστος Δάρας, μέσω των όσων είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM...

Ικανοποιημένος από τις εξελίξεις στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ εμφανίστηκε ο Χρήστος Δάρας, μέσω των όσων είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM.

«Για να το ψηφίσει ο Πανιώνιος, όπως και οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, σημαίνει πως όντως βλέπουμε θετικά τις αποφάσεις. Αλλιώς δεν θα τις ψηφίζαμε… Η κουβέντα σήμερα θα αφορούσε και την ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων, ωστόσο για αυτό το θέμα δεν πάρθηκε ακόμα απόφαση. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ζήτησαν να είναι ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς όλων των ΠΑΕ και να μην υπάρχουν αχυράνθρωποι σε προεδρικές θέσεις. Να είναι ξεκάθαρα όλα αυτά. Εφόσον αυτές οι προϋποθέσεις που έθεσαν οι μεγάλοι ισχύσουν, τότε λογικά την προσεχή Δευτέρα, στο νέο ΔΣ, θα ψηφιστεί ομόφωνα από όλους η ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων», είπε αρχικά ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων».

Και συνέχισε. «Εμάς σαν Πανιώνιο μας καλύπτει το γεγονός πως εφόσον τηρηθούν οι προϋποθέσεις, θα ψηφιστεί από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Άλλωστε δεν μας αγγίζουν αυτές οι προϋποθέσεις. Στον Πανιώνιο είναι γνωστά και δεδομένα το σε ποιον ανήκει τι. Κάποτε, κάποια στιγμή θα έπρεπε παντού να είναι ξεκάθαρο αυτό. Δε νομίζω πως είναι λάθος που έθεσαν αυτές τις προϋποθέσεις οι μεγάλοι για να προχωρήσει η αναδιανομή των εσόδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια