Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ομάδα έχει χαρακτήρα-Από νωρίς τα εισιτήρια!

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για τον χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα του Μιλόγεβιτς και για τον κόσμο του Πανιωνίου που πρέπει να... βιαστεί γ...

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για τον χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα του Μιλόγεβιτς και για τον κόσμο του Πανιωνίου που πρέπει να... βιαστεί για τον αγώνα με τον Ηρακλή!
*Χωρίς αμφιβολία ο φετινός Πανιώνιος εκτός από πλούσιο ταλέντο διαθέτει και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας! Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο παιχνίδι της Βέροιας.

*Ο Μιλόγεβιτς έχει δημιουργήσει μία ομάδα η οποία κάνει το παιχνίδι της ανεξαρτήτου αντιπάλου, θέλει να επιβάλει τον ρυθμό της και προσπαθεί σε κάθε αγώνα να είναι το "αφεντικό" εκτός αγωνιστικού χώρου.

*Αυτή την εικόνα, μιας ομάδας δηλαδή που παλεύει πάντα για τη νίκη εντός και εκτός έδρας, έχοντας την νοοτροπία του ισχυρού, η αλήθεια είναι πως είχαμε πολλά χρόνια να την δούμε.

*Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση είναι μία οικογένεια. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που πανηγυρίζουν όλοι μαζί και φυσικά από τον τρόπο που διαχειρίζονται τις καταστάσεις που δημιουργούν κάποιοι... καλοθελητές δημοσιογράφοι (βλέπε περίπτωση Κόρμπου, Μασούντ).

*Ο κόσμος του Ιστορικού έχει επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο. Η Νέα Σμύρνη στο ματς με την Ξάνθη έζησε μεγάλες στιγμές, όμως ακόμη μεγαλύτερες θα ζήσει στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

*Η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο αναμένεται να αποτελέσει ρεκόρ των τελευταίων ετών. Ο κόσμος έχει "ξεσηκωθεί" και το δείχνει καθημερινά!

*Επειδή, λοιπόν, θα υπάρξει κοσμοσυρροή την Κυριακή, καλό είναι να προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριο σας.

*Η προπώληση θα ξεκινήσει πριν την ημερα του αγώνα. Κάντε τον κόπο και αγοράστε το εισιτήριο σας νωρίτερα. Θα είναι κρίμα λόγω των ουράς που θα σχηματιστεί στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα να χάσετε έστω και ένα λεπτό από την αναμέτρηση.

*Την Κυριακή στηρίζουμε την ομάδα από το πρώτο λεπτό, χειροκροτούμε και τα λάθη που θα γίνουν, δίνουμε δύναμη στου παίκτες. Δεν μεταφέρουμε καμία πίεση στην ομάδα. Θετική ενέργεια και το αποτέλεσμα θα έρθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια