Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έχει χαρακτήρα και επαγγελματισμό...

Ένα και να "καίει" είχε ο Πανιώνιος, που δεν πάτησε φρένο ούτε με αντίπαλο τον Ηρακλή και συνεχίζει να απολαμβάνει τη "...

Ένα και να "καίει" είχε ο Πανιώνιος, που δεν πάτησε φρένο ούτε με αντίπαλο τον Ηρακλή και συνεχίζει να απολαμβάνει τη "μοναξιά" του στα ψηλά της βαθμολογίtας.

Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς παρουσίασαν καλό πρόσωπο μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όμως ήταν ουσιαστικοί και πήραν το τρίποντο.

Όχι άνετα, ούτε εύκολα. Κάθε άλλο, η ομάδα πιέστηκε, ζορίστηκε, κουράστηκε, αλλά στο τέλος κέρδισε.

Δείγματα μιας στρωμένης ομάδας, παικτών που αντέχουν, ομάδας με μέταλλο και κυρίως με επαγγελματισμό.

Τέτοιες νίκες, όπου το θέαμα υστερεί, που δε βρίσκεσαι στην καλύτερή σου μέρα, αυτές οι νίκες σε αλλάζουν και επίπεδο. Σε κάνουν λίγο πιο μεγάλο, λίγο πιο επαγγελματία, σε χαρακτηρίζουν σταθερό.

Ο Πανιώνιος αλλάζει για τα καλά επίπεδο. Ή μάλλον επανέρχεται εκεί που πρέπει. Τα παιδιά αυτά μεγαλώνουν ξανά το σύλλογο, όπως επίσης και την περηφάνεια του λαού.

Γιατί στο τέλος, αυτό που μένει, είναι η νίκη και η σημασία αυτής (βαθμολογικής και ψυχολογικής).

Επόμενο ματς στο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι δυσκολίες της αναμέτρησης γνωστές, λόγω και των αρκετών απουσιών, που πιθανότητα θα υπάρξουν.

Αυτή η ομάδα όμως δεν έχει να φοβηθεί κάτι, με τσαμπουκά, υπομονή και πείσμα, όλα είναι πιθανά. Βήμα-βήμα κάθε αγωνιστική.

Υ.Γ.: 9 μάχες έμειναν. Σταθερά, συγκεντρωμένα, ήπια και ενωμένα.

Υ.Γ. 1: Που και που χρειάζεται να δίνουμε τα εύσημα και στον κόουτς. Έχει ξεφύγει καιρό από τη σκιά του τέως προπονητή. Αυτή η ομάδα είναι δικό του δημιούργημα.

Υ.Γ. 2: Όσο τα παιδιά αυτά αγαπούν αυτό που κάνουν για χάρη αυτής της φανέλας, μόνο κερδισμένος θα βγαίνει ο Πανιώνιος.

Επμέλεια: Έλενα Χαριτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια