Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Οι μικροί ήρωες των Πανθήρων...»

Οι Πάνθηρες, με ανάρτηση τους στην επίσημη σελίδα τους στο facebook, αναφέρονται στο κυανέρυθρο Σαββατοκύριακο που πέρασε και στην δουλεί...

Οι Πάνθηρες, με ανάρτηση τους στην επίσημη σελίδα τους στο facebook, αναφέρονται στο κυανέρυθρο Σαββατοκύριακο που πέρασε και στην δουλεία που γίνεται από τους "μικρούς ήρωες" του συνδέσμου.

Αναλυτικά:

"Πως να περιγράψεις ένα Σαβ/κο όπως αυτό που μόλις πέρασε;

Πως να μεταφράσεις τα συναισθήματα και όλη την αγωνία, την προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα πριν από τις μάχες του διημέρου;

Να φτιάξεις την χορογραφία της θύρας 3 για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Να στηρίξεις το μπάσκετ, το γυναικείο βόλεϊ και τελικά την Κυριακή να ξυπνήσεις νωρίς και διαδοχικά να βρεθείς σε 3 αγώνες ενώ ταυτόχρονα διοργανώνεις την κοπή της ετήσιας πίτας και παράλληλα πανηγυρίζεις που είσαι 2ος στο ποδόσφαιρο (μετά από 21 αγωνιστικές) και κερδίζεις πρωταθλήματα στις μικρές ηλικίες του βόλεϊ ..

Πως μεταφράζονται όλα αυτά; Μόνο με μια λέξη : παράνοια!

Μέσα σε όλη αυτή την παράνοια κρύβονται συναισθήματα χαράς, έντασης, αγάπης για το Σύλλογο που ακολουθείς και τον Σύνδεσμο που συμμετέχεις και σε συντροφεύει για να βρίσκεσαι πάντα δίπλα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του Πανιωνίου.

Πρέπει να ειπωθεί από αυτήν εδώ την ανάρτηση ένα τεράστιο ευχαριστώ σε κάθε ένα από τα παιδιά του Συνδέσμου που βάζουν πραγματικά πολλές εργατοώρες μέσα σε αυτό που όλοι αγαπάμε για να παρουσιάζεται όλο αυτό το αποτέλεσμα που παρακολουθούν οι πολλοί στα γήπεδα κάθε βδομάδα.
Μόνο εύκολο δεν είναι να φύγεις από το σπίτι σου το πρωί και να γυρνάς το βράδυ, για να βάψεις, να οργανώσεις, να αγοράσεις, να κάνεις προετοιμασία. Είναι μια προσωπική θυσία χρόνου και  ενέργειας που λίγοι μπορούν και είναιδιατεθειμένοι να κάνουν.

Όλοι αυτοί οι μικροί ήρωες της καθημερινότητας των Πανθήρων είναι για μας οι συνεχιστές της ιστορίας του Panthers Club και αν και έχουμε πολλά συγχαρητήρια να δώσουμε σε ομάδες, παίκτες, διοικήσεις και παράγοντες που έχουν συντελέσει στο φετινό όνειρο που ζει ο Σύλλογος, εμείς σήμερα θα αφιερώσουμε το Σαβ/κο που μόλις πέρασε στους δικούς μας ακούραστους εργάτες!

Μια Κυριακή γεμάτη έντονα, κυανέρυθρα συναισθήματα, έκλεισε με την κοπή της ετήσιας πίτας του Συνδέσμου, στον "Γαλαξία" της Πλατείας μας, εκεί που έχουν μεγαλώσει γενιές Πανιώνιων οπαδών.
Όπως αρμόζει στην ιστορία των Πανθήρων, γιορτάσαμε μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης και βάψαμε την Πλατεία κόκκινη και μπλέ σαν μια μεγάλη οικογένεια, σαν μια γροθιά!!!

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!! Ενωμένοι μπορούμε πολλά!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια