Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πάνθηρας... δαγκώνει!

Ο Ιστορικός με μία ολοκληρωμένη εμφάνιση επικράτησε άνετα με 2-0 του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη και ανέβηκε (προσωρινά) στην δεύτερη θέσ...

Ο Ιστορικός με μία ολοκληρωμένη εμφάνιση επικράτησε άνετα με 2-0 του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη και ανέβηκε (προσωρινά) στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι κυανέρυθροι, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, κατάφεραν να επικρατήσουν της ομάδας του Αγρινίου και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σκόρερ για την Πανιώνιο χρίστηκαν οι Ρισβάνης (25'), Καθάριος (54'), με τον Ιστορικό να δημιουργεί κι άλλες καλές ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία για την ομάδα του Μιλόγεβιτς που δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλο της, ενώ και επιθετικά  οι Νεοσμυρνιώτες λειτούργησαν πολύ καλά, προκαλώντας πολλά προβλήματα στον Παναιτωλικό.

Με αυτή τη νίκη ο Ιστορικός έφτασε τους 31 βαθμούς και ανέβηκε προσωρινά στην δεύτερη θέση της Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι

Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον Παναιτωλικό, όμως δεν θα έπρεπε να υπάρξει. Τι εννοούμε; Στο ξεκίνημα της φάσης έγινε ξεκάθαρο φάουλ στον Γκιοατά, ο Διαμαντόπουλος δεν το έδωσε, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βρίσκουν χώρο και με τον Μάκο να πιάνει την κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ.

H πρώτη τελική ενέργεια του Ιστορικού ήρθε στο 6ο λεπτό, με τον Μασούρα να κάνει ένα αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή και τον Κυριακίδη να μπλοκάρει.

Στο 18’ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Μασούντ να κάνει ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μύγα και πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Παναιτωλικού.

Τρία λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να πετύχει μία… γκολάρα ο Μπεν. Ο επιθετικός του Πανιωνίου έκανε ένα πολύ όμορφο σουτ από μακρινή απόσταση, η μπάλα όμως δεν του έκανε τη χάρη, περνώντας άουτ.

Ο Ιστορικός ανέβασε την απόδοση του και στο 25’ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μπεν έκανε πολύ καλή σέντρα από τα αριστερά και Ρισβάνης στο ύψος του δευτέρου δοκαριού με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο.

Πέντε λεπτά μετά ο Σιώπης έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, πέρασε δυο αντιπάλους του, μπήκε στην περιοχή, όμως το πλασέ που έκανε με το αριστερό ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Κυριακίδης.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πανιώνιο να ελέγχει το παιχνίδι, χωρίς να δέχεται την παραμικρή πίεση από τον αντίπαλο του.

Στο 43’ λίγο έλειψε ο Ρισβάνης να χριστεί ξανά σκόρερ. Μετά από καραμπόλες έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή, έκανε και το σουτ, το οποίο πέρασε όμως άουτ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ξεκίνησε δυνατά και στην «επανάληψη» και στο 54’ κατάφερε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 54’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Καθάριο, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε το σουτ, ο Κυριακίδης δεν μπόρεσε να διώξει και ο Πανιώνιος «έγραψε» το 2-0!

Οι παίκτες του Ιστορικού έλεγχαν χωρίς προβλήματα το παιχνίδι και μάλιστα προσπαθούσαν, όποτε τους δινόταν η ευκαιρία, να πετύχουν και τρίτο τέρμα.

Στο 66’ ο Σιώπης έκανε ωραία ενέργεια, έκανε και το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κυριακίδη.

Ο Ιστορικός συνέχισε να έχει το πάνω χέρι και στο 71΄ο Κυριακίδης είπε «όχι» στη νέα πολύ καλή τελική ενέργεια του Σιώπη. Ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου έκανε πολύ καλό σουτ, μετά από σέντρα του Βλάχου, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έπεσε στην γωνία του και έδιωξε την μπάλα.

Στο 90' ο Μιλόγεβιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σαμέντ Γεσίλ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την κυανέρυθη φανέλα.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να απειλήσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Γιαννιώτη να λέει "όχι" στο δυνατό σουτ του Μαρκόφσκι.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Ιστορικός έφτασε άνετα στη νίκη.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (77’ Ταπόκο), Μασούντ (90' Γεσίλ), Καθάριος (63΄Σαββίδης), Μπεν.

Παναιτωλικός (Γιώργος Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (Κλέσιο), Τσοκάνης, Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο (70’ Ρόσα), Ρότσα, Μουνιός (62’ Λόπες), Μαρκόφσκι.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια