Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν το «τελείωσε» και την... πάτησε!

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να "τελειώσει" την υπόθεση νίκη όταν έπρεπε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ένα γκολ που δέχτηκε στο 79ο...

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να "τελειώσει" την υπόθεση νίκη όταν έπρεπε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ένα γκολ που δέχτηκε στο 79ο λεπτό του στέρησε μία πολύ σημαντική επικράτηση (τελικό σκορ 1-1).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιστορικός είχε εξαιρετική εικόνα, πέτυχε ένα γκολ, είχε πολλές ακόμα ευκαιρίες, όμως μετά το 60λεπτό του αγώνα οπισθοχώρησε και τελικά στο 79' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης.

Το τέρμα του Πανιωνίου σημείωσε ο Καρίμ στο 43' ενώ για τον ΠΑΣ ο Τζημόπουλος (79').

Ο Ιστορικός με τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τους 22 και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟ.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 3ο λεπτό δημιούργησε την πρώτη του φάση. Ο Μπεν μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε και το δυνατό συρτό σουτ, με τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι έφτασαν μία ανάσα από την επίτευξη ενός γκολ. Ο Μπεν έκανε όμορφη σέντρα στην περιοχή, ο Κόρμπος ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο γκολκίπερ του ΠΑΣ έδιωξε δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 11’ ήρθε η πρώτη υποψία φάσης για τον ΠΑΣ, με την αδύναμη κεφαλιά του Μιχαήλ να περνάει αρκετά μέτρα άουτ.

Τρία λεπτά μετά ο Πανιώνιος βρήκε ξανά τους χώρους για να απειλήσει, με τον δραστήριο Μπεν να περνάει τον αντίπαλο του, το σουτ που επιχείρησε όμως κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς είχε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, παίζοντας ουσιαστικά στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο του.

Στο 24’ ο Φούντας πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον Καρίμ, το σουτ του οποίου όμως κόντραρε σε πόδια αμυντικού, με τον Πασχαλάκη να γλυτώνει τον κίνδυνο.

Ο Βοηθός Γεωργακόπουλος στο 30’ έκοψε λανθασμένα τον Μπεν ως οφσάιντ, με τον παίκτη του Πανιωνίου να είναι έτοιμος να βγει σε θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα!

Από την συμπλήρωση του πρώτο μισάωρου του αγώνα μέχρι και το 43’ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να «παγώνουν» όσο μπορούσαν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Σε εκείνο το σημείο, όμως, ανέλαβαν δράση οι δύο Ιρανοί του Ιστορικού. Ο Μασούντ με «μαγική» ασίστ βρήκε τον Καρίμ μέσα στην περιοχή και αυτός με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Πανιωνίου!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία φάση που έφερε τα έντονα παράπονα των κυανέρυθρων. Στο 48’ ο Κόρμπος βρέθηκε μπροστά από τον Πασχαλάκη, με τον τερματοφύλακα να πέφτει στα πόδια του αρχηγού του Πανιωνίου, όμως ο Σκούλας έδειξε «παίζεται».

Στο 52’, μετά από μία φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Φούντα έξω από την περιοχή, ο άσος του Ιστορικού έκανε το σουτ, με τον Πασχαλάκη όμως να μπλοκάρει εύκολα.

Τρία λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν την καλύτερη τους ευκαιρία. Ο Γαρουφαλιάς έκανε ωραίο δυνατό μακρινό σουτ, με τον Γιαννιώτη όμως να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 56’ «απάντησε» ο Ιστορικός. Ο Φούντας βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε την μπάλα στον Καρίμ, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ.

Από το 60ο λεπτό η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να απειλεί ουσιαστικά την εστία του Γιαννιώτη.

Στο 71’ ο Πανιώνιος βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Καρίμ πήρε την μπάλα, έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του ΠΑΣ.

Οι κυανέρυθροι σε κάθε αντεπίθεση τους πετούσαν «φωτιές». Στο 74’ ο Καρίμ έκανε καλή σέντρα από τα αριστερά, ο Μασούρας έκανε την κίνηση προς την μπάλα, όμως για λίγο δεν κατάφερε να κάνει την προβολή.

Η οπισθοχώρηση της ομάδας έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΣ να πιστέψει σε κάτι θετικό και παρά το γεγονός πως δεν είχε δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες, κατάφερε στο 79’ να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Τζημόπουλος με ένα δυνατό σουτ σχεδόν από 30 μέτρα απόσταση (!) έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γιαννιώτη, για το 1-1.

Το τέρμα αυτό έδειξε να αποσυντονίζει τους κυανέρυθρους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να βγάλουν την αντίδραση που θα έπρεπε για να μπορέσουν να σκοράρουν.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια έπεφταν συχνά στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό φυσικά να καθυστερήσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το παιχνίδι.

Στο 91’ μετά από σέντρα του Τασουλή ο Μασούντ έκανε μία αδύναμη κεφαλιά και ο Πασχαλάκης χωρίς δυσκολία μπλόκαρε την μπάλα.

Έως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι,με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασούλης, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (68’ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81’ Σαββίδης), Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς (68’ Γιάκος), Κοζορώνης, Ακόστα (62’ Βιδάλ), Ζάιρο, Μαμπουλού (75’ Ναδάλες).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια