Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του...

Συνεχίζεται καθημερινά χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Ιστορικού για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (06/11, 17:15). ...

Συνεχίζεται καθημερινά χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Ιστορικού για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (06/11, 17:15).

Με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στη Νέα Σμύρνη.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει από τους παίκτες του να δει ξανά πάθος και αγωνιστικότητα, δείχνοντας έτσι πως το ματς με την Λάρισα ήταν απλά μία κακή παρένθεση.

Ο προπονητής του Ιστορικού δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο βέβαια υπάρχουν κάποιες θέσεις που δεν μπορεί να κάνει και πολλά.

Για παράδειγμα, οι Φούντας (τιμωρημένος) και Ολαϊτάν (τραυματίας) έχουν τεθεί νοκ άουτ και έτσι ο Μιλόγεβιτς δεν έχει πολλές επιλογές για την θέση των εξτρέμ. Μασούρας και Μπεν θα είναι οι δύο παίκτες που -αναμένεται- να βρεθούν στα "φτερά" της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Θυμίζουμε, επίσης, ότι ο Γκιοατά (τραυματίας) δεν υπολογίζεται, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Τασουλή να παίρνει την θέση του Αντωνιάδη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πάντως, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Μιλόγεβιτς δεν έχει φανερώσει ακόμη τις προθέσεις του για το βασικό σχήμα της ομάδας, όποτε αναμονή μέχρι την Κυριακή...  

Δεν υπάρχουν σχόλια