Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καρύδας: «Τεράστια η βοήθεια του κόσμου μας»

Ο πρώτος σκόρερ του Ιστορικού στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό, Σάκης Καρύδας, παραχώρησε συνέντευξη στα panionianea.gr . Ο έμπειρο...

Ο πρώτος σκόρερ του Ιστορικού στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό, Σάκης Καρύδας, παραχώρησε συνέντευξη στα panionianea.gr.

Ο έμπειρος γκαρντ του Πανιωνίου πέτυχε 15 πόντους στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον σύλλογο του Πειραιά και βοήθησε σημαντικό τον Πανιώνιο να φτάσει στην επικράτηση.

Τα panionianea.gr μίλησαν μαζί τον Σάκη Καρύδα, με τον ίδιο να αναφέρεται τόσο στη νίκη της ομάδας επί του Εθνικού όσο και στην σημαντική βοήθεια που πήρε ο ίδιος και οι συμπαίκτες από την θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του συλλόγου.

Παράλληλα, μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον στόχο της ανόδου, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα panionianea.gr ο Σάκης Καρύδας

-Η ομάδα ξεκίνησε με νίκη τον «μαραθώνιο» της Α2. Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι με τον Εθνικό;

«Ήταν ένας αγώνας πρεμιέρας και κάθε παιχνίδι σίγουρα είναι δύσκολο στο πρωτάθλημα της Α2. Θεωρώ πως είχαμε περισσότερες λύσεις στα τελευταία λεπτά και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε».

-Υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας;

«Δεν ξέρω αν ήταν άγχος, αλλά πιστεύω ότι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού δεν είχαμε την συγκέντρωση που θα έπρεπε και δώσαμε δικαίωμα στον Εθνικό. Κάθε αγωνιστική που θα περνάει η ομάδα θα είναι όλο και καλύτερη».

-Ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών» στο κλειστό της Αρτάκης. Θεωρείς πως η θερμή ατμόσφαιρα σας βοήθησε στην εξέλιξη του αγώνα;

«Εννοείται. Χαιρόμαστε πραγματικά που παίζουμε γι’ αυτόν τον κόσμο. Για εμάς είναι τεράστια η βοήθεια του. Φυσικά και μας βοηθάει στο παιχνίδι»

-Το γεγονός πως ο κόσμος του Πανιωνίου είναι απαιτητικός, είναι κάτι που σας προσθέτει παραπάνω άγχος;

«Όχι, δεν νομίζω. Όλα τα παιδιά ξέρουμε ότι έχουμε έρθει σε μεγάλη και ιστορική ομάδα. Πρέπει να φέρουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει, γι’ αυτό είμαστε όλοι εδώ».

-Το πρωτάθλημα της Α2 είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Πιστεύεις ότι ο Πανιώνιος διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου;

«Φυσικά και το πιστεύω. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Με υπομονή και σκληρή δουλειά θα βρεθούμε εκεί που πρέπει».

-Το δικό σου μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας;

«Περιμένω να είναι δίπλα μας όλη τη σεζόν και υπόσχομαι ότι οι συμπαίκτες μου και εγώ θα τους κάνουμε περήφανους, θα δίνουμε ότι έχουμε μέσα στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια