Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρουσίασε τη νέα της φανέλα (photos)

Τη νέα της φανέλα παρουσίασε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο της ...

Τη νέα της φανέλα παρουσίασε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο της Νέας Σμύρνης "Γαλαξίας¨".

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Άρη Μισαϊλίδη, διοικούσας επιτροπής της ομάδας, αλλά και του προέδρου της ανδρικής ομάδας Ίωνα Βαρουξάκη.

Αρχικά έγινε απονομή των μεταλλίων στην περσινή ομάδα και πιο συγκεκριμένα στις Τίνα Πούλου, Μαρία Λόξα, Κωνσταντίνα Δασκαλογιάννη, Χριστίνα Μπάμπη, Αλεξία Μπότσαρη, Πωλίνα Σταμπούρλου, Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, Τζούλι Στεφανίδου, Σοφία Γρηγορίου, Έλλη Τσίκα, Κέλλυ Μαχλά, Αθηνά Μήτση και Μαρία Παναγιωτοπούλου. Οι συγκεκριμένες αθλήτριες υπό τις οδηγίες των Άγγελου Τσίκληρα και Άγγελου Γιαννουλάκη οδήγησαν τον Πανιώνιο στην άνοδο στην Α1.

Στη συνέχεια η διοικούσα επιτροπή τίμησε την προπονήτρια Αθηνά Ζέρβα για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τη γυναικεία Εθνική ομάδα κωφών.

Το τέλος άνηκε, φυσικά, στη νέα ομάδα, η οποίας θα αγωνιστεί φέτος στην κορυφαία κατηγορία.

Λέξι Πίτερσεν, Κέτι Χέιλι, Αλεξία Μπότσαρη, Πωλίνα Σταμπούρλου, Ιωάννα Τσιαδή, Ρία Πατεράκη Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, Τζούλι Στεφανίδου, Σοφία Γρηγορίου, Έλλη Τσίκα, Κέλλυ Μαχλά, Αθηνά Μήτση, Αθανασία Παντέλη, Άρτεμις Γιαννακούλια, Γεωργία Τσαβολάκη και Κασσάνδρα μαζί με τους προπονητές τους Άγγελο Τσίκληρα και Άγγελο Γιαννουλάκη παρουσίασαν τις νέες φανέλες (πολύ όμορφες) και κάλεσαν τον κόσμο του συλλόγου να δώσει δυναμικό "παρών" στο κλειστό της Αρτάκης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Τερψιθέα Γλυφάδας (Κυριακή 16/10 13:00).

Δείτε φωτογραφικές στιγμές 














Δεν υπάρχουν σχόλια