Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σακελλαρίου στα panionianea.gr: «Νιώθω ήδη Πάνθηρας»

Ο πρώτος σκόρερ του Ιστορικού στον αγώνα Κυπέλλου με την Κύμη, Βαγγέλης Σακελλαρίου, παραχώρησε δηλώσεις στα panionianea.gr . Ο 27χρον...

Ο πρώτος σκόρερ του Ιστορικού στον αγώνα Κυπέλλου με την Κύμη, Βαγγέλης Σακελλαρίου, παραχώρησε δηλώσεις στα panionianea.gr.

Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η ομάδα προσπάθησε να φτάσει στη νίκη επί του συλλόγου της Εύβοιας (η οποία αγωνίζεται στην Α1), ενώ συμπλήρωσε πως καθημερινά η ομάδα βελτιώνεται και πλέον περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2.

Παράλληλα, ανέφερε τα δυνατά σημεία των κυανέρυθρων, ενώ αναφερόμενος στην καυτή ατμόσφαιρα του Αρτάκης, είπε αχρακτηριστικά πως "...νιώθω ήδη Πάνθηρας".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα panionianea.gr

-Βαγγέλη η ομάδα έπαιξε καλά, προσπάθησε, όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί της Κύμης…

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, όμως όπως και να έχει η ήττα είναι ήττα. Προσπαθήσαμε να φτάσουμε στη νίκη, αλλά δε ντα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κύμης για τη νίκη της και πλέον καλή αρχή σε μας στο πρωτάθλημα της Α2».

-Θεωρείς πως η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα της Α2;

«Καθημερινά εμφανιζόμαστε βελτιωμένοι με την καθοδήγηση του προπονητή μας , δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις και περιμένουμε πλέον το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

-Ποια θεωρείς ότι είναι τα δυνατά σημεία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν;

«Η εμπειρία των βασικών μας παικτών και η αγωνιστικότητα των νεαρών θέτει ως στόχο μόνο την κορυφή. Από εκεί και πέρα, φυσικά υπάρχει το κίνητρο απ’ όλους μας για να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που αξίζει , ενώ και ο κόσμος μας θα μας δώσει παραπάνω ενέργεια και βοήθεια».

Πως έζησες το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο κλειστό της Αρτάκης ως παίκτης του Πανιωνίου;

«Πραγματικά ο παλμός της έδρας χτυπά μέσα μας. Νιώθω ήδη Πάνθηρας ! Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που γεννά προσδοκίες αλλά και ευθύνες».

-Θα ήθελες να πεις κάτι προς τον κόσμο του Πανιωνίου;

«Να βρεθεί δίπλα μας φέτος, να μας στηρίξει και ο Πανιώνιος θα βρεθεί εκεί που ανήκει».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια