Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο ενωμένος Πανιώνιος δεν φοβάται τίποτα!

Πλησιάζει η ώρα της απόλυτης «μάχης» της Νέας Σμύρνης, πλησιάζει η στιγμή του ντέρμπι.. κορυφής ανάμεσα στον Ιστορικό και τον Ολυμπιακό...

Πλησιάζει η ώρα της απόλυτης «μάχης» της Νέας Σμύρνης, πλησιάζει η στιγμή του ντέρμπι.. κορυφής ανάμεσα στον Ιστορικό και τον Ολυμπιακό.

Τα «όπλα» του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πολλά και με... άγριες διαθέσεις, έτοιμα να αποδείξουν ότι αξίζουν ακόμη και στα πιο… δύσκολα παιχνίδια!

Η σημασία του εν λόγω παιχνιδιού μεγάλη και για τις δύο ομάδες. Από πλευράς Ολυμπιακού, ο προπονητής Πάολο Μπέντο θέλει να δει την ομάδα του να περνάει αλώβητη από μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Νέας Σμύρνης και επ’ουδενί δεν σκέφτεται να υποτιμήσει τον Πανιώνιο, ειδικά σε μια τέτοια φάση όπου οι κυανέρυθροι είναι φορμαρισμένοι. Παρόλα αυτά οι φήμες από πλευράς λιμανιού, θέλουν τον Ολυμπιακό να κατεβαίνει στη «Πλατεία» με πολλές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, προκειμένου να ξεκουραστούν παίκτες για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αστάνα αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του Ιστορικού τώρα, διοίκηση, προπονητής και παίκτες, θέλουν να συνεχιστεί η καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, με ένα καλό αποτέλεσμα εναντίων των «ερυθρολεύκων».

Ο Μιλόγεβιτς θα έχει στην διάθεσή του όλα του τα… χαρτιά, καθώς από αύριο Πέμπτη, αναμένεται να πατήσουν Ελλάδα και οι δύο Ιρανοί Ανσαριφάρντ και Μασούντ και να ενσωματωθούν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Η μόνη απώλεια για τον Σέρβο τεχνικό θα είναι ο τιμωρημένος Μοχάμεντ Μπεν.

Ο Πανιώνιος είναι διατεθειμένος να «χτυπήσει» το παιχνίδι και να πάρει ότι μπορεί από αυτό, καθώς μετέπειτα έχει δύσκολες εκτός έδρας αποστολές σε Ολυμπιακό Στάδιο με ΑΕΚ και σε Λάρισα με την τοπική ομάδα.

Στις τάξεις του «Ιστορικού» υπάρχει ενθουσιασμός για το παιχνίδι του Σαββάτου (15/10) και ο κόσμος της ομάδας πρέπει να δώσει το «παρών» όπως κάθε φορά, με πάθος, υπερηφάνεια και έτοιμος να βοηθήσει δυναμικά τους παίκτες.

Είναι πολύ σημαντικό για αυτά τα παιδιά και γι' αυτόν τον προπονητή, που προσπαθούν να πάνε την ομάδα ακόμη πιο ψηλά, να βλέπουν το γήπεδο γεμάτο και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να στηρίξει με το «παρών» του την ομάδα και τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τις οποίες μας κάνει όλους υπερήφανους. Για εμάς τους Πανιώνιους κάθε αγώνας είναι γιορτή, κάθε γιορτή είναι ένα βήμα στην αιωνιότητα αυτού του συλλόγου. Σίγουρα λοιπόν όλοι μπορούμε και πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα με τη φωνή και το χειροκρότημα μας, ώστε να σπάσει το κακό σερί των 12 αγώνων χωρίς νίκη εναντίων του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη και να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όλοι λοιπόν το Σάββατο (15/10, 20:30) στον Ναό, με πίστη και θαυμασμό σε αυτά τα παιδιά, «βροντερό» παρών αλλά και κόσμια παρουσία από όλους για να μην βλάψουμε την ομάδα.

Ο ενωμένος Πανιώνιος είναι δυνατός και δεν φοβάται τίποτα!

Επιμέλεια: Ηλίας Γαβαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια