Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα πλάνα και οι σκέψεις του Μιλόγεβιτς

Οι σκέψεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το παιχνλιδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μία ακόμη δύσκολη αναμέτρηση έχει μπροστά του ο Ιστορικός και ...

Οι σκέψεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το παιχνλιδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μία ακόμη δύσκολη αναμέτρηση έχει μπροστά του ο Ιστορικός και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ετοιμάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός βλέπει τον Σπύρο Ρισβάνη να έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και αν ο Έλληνας αμυντικός είναι απόλυτα καλά το Σάββατο, τότε σίγουρα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα με δεδομένο ότι θα λείπει ο τιμωρημένος Βλάχος, ο προπονητής του Ιστορικού προσανατολίζεται να βάλει στην θέση του δεξιού μπακ τον Γκιοατά. Ο Αφρικανός, άλλωστε, προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΟΣΦΠ, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας είχε αγωνιστεί με επιτυχία στο εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή.

Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή του Αργυρόπουλου, που είναι καθαρό δεξί μπακ, ωστόσο ο Γκιοατά έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει στην ενδεκάδα του Πανιωνίου.

Στις άλλες θέσεις τώρα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Μένει να φανεί αν ο Μπεν επιστρέψει στο βασικό σχήμα, στην θέση του Μασούρα, ενώ την... πόρτα της ενδεκάδας χτυπάει και ο Τασουλής (στην θέση του Αντωνιάδη).

Οι υπόλοιποι παίκτες που θα πάρουν θέση βασικού, αναμένεται να είναι οι ίδιοι με εκείνους που ξεκίνησαν κόντρα στον Ολυμπιακό. Δηλαδή οι Γιαννιώτης, Οικονόμου,  Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ, Φούντας και Καρίμ δύσκολα θα βγουν από την ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια