Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνελήφθη πρώην παίκτης του Πανιωνίου...

Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής ιστοσελίδας "Express", o παλαίμαχος Βραζιλιάνος αμυντικός Μαρσέλο Πλετς, γνωστός στους φί...

Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής ιστοσελίδας "Express", o παλαίμαχος Βραζιλιάνος αμυντικός Μαρσέλο Πλετς, γνωστός στους φίλους του Πανιωνίου από το πέρασμα του από τη Νέα Σμύρνη, συνελήφθη στην πατρίδα του για κατοχή 793 κιλών μαριχουάνας.

Η ειδική μονάδα της στρατιωτικής αστυνομίας της Βραζιλίας σταμάτησε πρόσφατα ένα φορτηγό, ιδιοκτησίας του Μαρσέλο Πλετς, στην περιοχή Τολέδο της Παράνα. Στην οροφή του εντοπίστηκαν 793 κιλά και 300 γραμμάρια μαριχουάνα, κάτι που οδήγησε στη σύλληψη του 40χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος οδηγήθηκε στις ομοσπονδιακές φυλακές του Κασκαβέλ.

Ο Πλετς, ο οποίος διέγραψε αξιόλογη καριέρα στην Bundesliga με τις Γκλάντμπαχ και Καϊζεσλάουτερν (110 επίσημες συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα), φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου από το 2006 έως το 2008, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Ομόνοια. Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην πατρίδα του, με την Κασκαβέλ Ρεκρεατίβο, το καλοκαίρι του 2011.

"Σοκαριστικά νέα, πολύ λυπηρό. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Bundesliga, ελπίζω ακόμη να έχει συμβεί κάτι διαφορετικό και να μην είναι αλήθεια", ανέφερε στην Bild ο πρώην συμπαίκτης του στη Γκλάντμπαχ, Μαρσέλ Βίτενζεκ, ενώ ο Μίχαελ Κλίνκερτ ξεκαθάρισε ότι "δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι σοκαρισμένος. Ίσως να ήταν απλά τη λάθος ώρα, στο λάθος μέρος".

Δεν υπάρχουν σχόλια