Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όταν ο Μασούντ είπε «όχι» στην ΑΕΚ!

Στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός από τους σκόρερ Φούντα, Καρίμ ξεχώρισαν κι άλλοι παίκτες του Ιστορικού... Ένας εξ...

Στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός από τους σκόρερ Φούντα, Καρίμ ξεχώρισαν κι άλλοι παίκτες του Ιστορικού...

Ένας εξ' αυτών ήταν και ο Μασούντ Σοτζέι. Ο Ιρανός επιτελικός μέσος έδειξε με το "καλημέρα" πως ξέρει πολλά "κιλά" μπάλα και σίγουρα το επίσημο ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο διεθνής μέσος έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας του Ιράν 65 φορές, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο ισπανικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Οσασούνα, Λας Πάλμας. Στοιχεία, που δείχνουν φυσικά πως μόνο τυχαίος παίκτης δεν είναι!

Μάλιστα, το Καλοκαίρι του 2014 μία άλλη ελληνική ομάδα επιθυμούσε διακαώς να κάνει δικό της τον Μασούντ, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο λόγος για την ΑΕΚ, η οποία για αρκετό καιρό προσπάθησε να πείσει τον Ιρανό μέσο να φορέσει την φανέλα της ομάδας της, χωρίς ωστόσο τελικά να καταφέρει να τον φέρει στην Ελλάδα.

Η ομάδα της Φιλαδέλφειας εκείνη τη σεζόν θα αγωνιζόταν στην Β' Εθνική και όπως είναι λογικό ένας παίκτης σαν τον Μασούντ δεν είχε σκοπό να παίξει σε χαμηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα. Σε αντίθεση με άλλους που είχαν αποχωρήσει τότε από τον Πανιώνιο για να παίξουν στην ΑΕΚ της δεύτερης κατηγορίας... Απλά για να μην ξεχνιόμαστε!

1 σχόλιο

  1. Επιτέλους είπες το σωστό παράτησαν την ομάδα για να πάνε Βήτα τα τσοκαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή