Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκτός Α1 ο Πανιώνιος!

Μετά την ψηφοφορία της πενταμελούς επιτροπής την Τρίτη (13/9), αναδείχθηκε η 14η ομάδα που θα συμπληρώσει την φετινή Α1. Αυτή θα είναι τε...

Μετά την ψηφοφορία της πενταμελούς επιτροπής την Τρίτη (13/9), αναδείχθηκε η 14η ομάδα που θα συμπληρώσει την φετινή Α1. Αυτή θα είναι τελικά η Δόξα Λευκάδας!

Μπορεί ο η διοίκηση του Πανιωνίου να είχε καταθέσει έναν πληρέστατο φάκελο, προκειμένου να πάρει το "εισιτήριο" για να αγωνιστεί στην Α1, ωστόσο η αρμόδια επιτροπή θεώρησε πως ο σύλλογος της Λευκάδας έπρεπε να πάει την wild card για την άνοδο.

Ο Ιστορικός μαζί το Ηράκλειο, τον Αρκαδικό, τον Ηρακλή, την Καβάλα κα ιο την Δόξα Λευκάδας, ήταν υποψήφιοι για την θέση που είχε αφήσει κενή η αποχώρηση της Κηφισιάς από την Α1 αλλά οι νησιώτες ήταν αυτοί που κέρδισαν τελικά.

Βέβαια, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τον σύλλογο της Λευκάδας, από τους υποψηφίους για την άνοδο καμία ομάδα δεν "άγγιζε" το μέγεθος, την δυναμικότητα του Πανιωνίου και όσα έχει προσφέρει ο Ιστορικός στο ελληνικό μπάσκετ. Είναι ενδιαφέρον να μάθουμε με ποια κριτήρια επιλέχθηκε η Δόξα Λευκάδας!


Δεν υπάρχουν σχόλια