Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να «λάμψει» στην πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα!

Πρεμιέρα σήμερα (10/09,18:15) για τον Ιστορικό στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όπου υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Νέας Σμ...

Πρεμιέρα σήμερα (10/09,18:15) για τον Ιστορικό στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όπου υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα της νέας σεζόν και βέβαια έχουν θέσει ως στόχο την επίτευξη της νίκης, ώστε να ξεκινήσει η ομάδα με το… δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Φυσικά, στον Πανιώνιο γνωρίζουν καλά πως έχουν να αντιμετωπίσουν έναν ποιοτικό και ιδιαίτερα ενισχυμένο αντίπαλο, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως η ομάδα θα είναι σοβαρή και θα καταφέρει να φτάσει στην επιτυχία.

Ο τεχνικός, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ανέτοιμου Γιώργου Μασούρα, ενώ εκτός επίσης έμειναν οι Πατσατζόγλου, Βουκελάτος, Βοσννιάδης και ο τραυματίας Σαββίδης. Αντίθετα κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Νταβίντ Ενγκόγκ.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 20 παίκτες: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Πινιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Μασούντ Σοτζέι, Κρητικός, Ενγκόγκ.

Τα εισιτήρια

Σήμερα, Σάββατο (10/09), το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοιχτό από τις 10:00 έως τις 18:30. Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής: Θύρα 2: 10 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ. Θύρα 4 και 7: 15 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ. Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ. 5/6 Β: 50 ευρώ. VVIP: 70 ευρώ.

Από νωρίς στο γήπεδο

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο στο πρώτο ματς της σεζόν.

«Η διοίκηση, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να δώσει βροντερό παρών, σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια, προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών για την νίκη. Γεμίζουμε το γήπεδο, προστατεύουμε την έδρα μας και όλοι μαζί πανηγυρίζουμε την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα», ανέφερε το σχετικό κάλεσμα της ΠΑΕ προς τον κόσμο.

Μάλιστα, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι φίλοι του Ιστορικού αναμένεται μαζικά να βρεθούν στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης και καλό είναι για να μην υπάρχει συνωστισμός στα εκδοτήρια να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο τους.

H αποστολή του Αστέρα

19 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής Μάκης Χάβος για ματς της Νέας Σμύρνης με τον Ιστορικό.

Αναλυτικά: Kosicky, Αθανασιάδης, Sefil, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Μπέρτος, Μακροστέργιος, Igor, Mazza, Nico Fernandez, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Fariña, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Hamdani, Gondo, Ιωαννίδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια