Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έδειξε τις διαθέσεις του με... τριάρα!

Την ανωτερότητα του έδειξε ο Ιστορικός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας άνετα με 3-0, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπε...


Την ανωτερότητα του έδειξε ο Ιστορικός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας άνετα με 3-0, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην πρώτη της… επίσημη παράσταση, μπροστά στον κόσμο της και με το ευρύ 3-0 έδειξε πως και φέτος μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Δύο γκολ πέτυχε ο εκπληκτικός Φούντας, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Καρίμ, ο οποίος κατά την διάρκεια της αλλαγής του αποθεώθηκε από τους 3.000 και πλέον φιλάθλους του συλλόγου.

Πριν ανοίξει το σκορ στη Νέα Σμύρνη, στο 15ο λεπτό, ο Ιρανός επιθετικός αστόχησε σε πέναλτι, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να του λέει "όχι".

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι ήταν περισσότερο αναγνωριστικό, με την καλύτερη επιθετική ενέργεια να ανήκει στον Αστέρα, όταν στο 5’ η κεφαλιά του Ιωαννίδη πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς προσπαθούσε σταδιακά να πάρει τον έλεγχο του ματς και στο 14’ ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι, σε γύρισμα του Οικονόμου και χέρι αμυντικού του Αστέρα. Ένα λεπτό αργότερα (15’) ο Καρίμ ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Οι κυανέρυθροι ανέβασαν ακόμα περισσότερο στροφές στη συνέχεια και τελικά δεν άργησε να έρθει πολύ το γκολ. Στο 24’ ο Ιστορικός βγήκε όμορφα στην επίθεση, ο Καρίμ πήρε την μπάλα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε σωστά την μπάλα στον Φούντα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς, έχοντας και την συμπαράσταση του κόσμου της, είχε στον έλεγχο της το παιχνίδι και στο 32’, λίγο έλειψε να έρθει και το δεύτερο τέρμα. Ο Μπεν από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα, όμως ο Κοσίτσκι με διπλή προσπάθεια έδιωξε την μπάλα πριν προλάβει ο Φούντα να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο επόμενο τρίλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με συνεχόμενα κόρνερ την άμυνα του Πανιωνίου, όμως οι αντιδράσεις της κυανέρυθρης άμυνας ήταν σωστές.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με τον Πανιώνιο να μην κινδυνεύει ουσιαστικά από τον αντίπαλο του και τον Αστέρα να απειλεί στο 42’ με στημένη φάση. Ο Μάσα το εκτέλεσε απευθείας, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιστορικός ξεκίνησε… φουριόζος και αφού πρώτα προειδοποίησε με ενέργειες των Φούντα και Μπεν, στο 52’ έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος.

Ο Μπεν με εξαιρετική κάθετη ασιστ έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Καρίμ, ο οποίος με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 του Πανιωνίου.

Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς δεν πάτησαν… φρένο και πέντε λεπτά αργότερα (57’) κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ. Ο Φούντας έκανε εντυπωσιακό γυριστό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κοσίτσκι.

Το «τέμπο» του αγώνα ήταν με τον Πανιώνιο, με την ομάδα του Μιλόγεβιτς να παίζει όσο… πρέπει. Όποτε έπρεπε έριχνε τον ρυθμό και όποτε έβρισκε χώρους ανέβαζε στροφές.

Στο 76’ ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για τέταρτο γκολ. Οι κυανέρυθροι βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, ο Μασούντ έδωσε την μπάλα δεξιά στον Μπεν, το σουτ του οποίου όμως απέναντι από τον Κοσίτσκι πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 87’ ο Ενγκόγκ, λίγα δευτερόλεπτα αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, λίγο έλειψε να πετύχει γκολ. Έκανε με την μία το πλασέ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το 3-0 έμεινε έως το τέλος, ο Ιστορικός επικράτησε άνετα επί ενός δυνατού αντιπάλου και έδειξε τις διαθέσεις που έχει και για τη φετινή σεζόν...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν, Φούντας (70’ λ.τρ. Ολαϊτάν), Μασούντ (83’ Καθάριος), Καρίμ (86’ Ενγκόγκ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ: Κοσίτσκι, Μπέρτος, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος (46’ Φερνάντες), Καλτσάς (54’ Φαρίνια), Μάσα, Ιωαννίδης, Τσιλιανίδης (37’ Χαμαντανί)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια