Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η τετράδα παικτών που θέλει να ανανεώσει η ΠΑΕ

Την πρόθεση να ανανεώσουν πρόωρα τα συμβόλαια τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας έχουν στον Πανιώνιο. Πιο συγκεκριμένα, η διοί...

Την πρόθεση να ανανεώσουν πρόωρα τα συμβόλαια τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας έχουν στον Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΠΑΕ θα επιδιώξει αρχικά να επεκτείνει τα συμβόλαια των Σπύρου Ρισβάνη, Μανώλη Σιώπη.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν βασικά "εργαλεία" της ομάδας, τα συμβόλαια τους λήγουν το ερχόμενο Καλοκαίρι και οι κυανέρυθροι θέλουν να τους διατηρήσουν στη Νέα Σμύρνη.

Εκτός όμως από τους δύο Έλληνες ταλαντούχους άσους, οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι έτοιμοι να προχωρήσουν τις διαδικασίες για να επεκτείνουν το συμβόλαιο δύο ακόμη σημαντικών παικτών της ομάδας.

Ο λόγος για τους Ιρανούς Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μασούντ Σοτζέι, οι οποίοι με το "καλημέρα" της φετινής σεζόν δείχνουν πως θα αποτελέσουν το "σημείο αναφορά" του Ιστορικού στο κομμάτι της επίθεσης.

Ο 26χρονος επιθετικός έδειξε από την περασμένη περίοδο τις ικανότητες του, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κυανέρθρη εξέδρα, καθώς έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων του Πανιωνίου.

Όσον αφορά τον 32χρονο επιτελικό χαφ, έχει βοηθήσει από την αρχή του πρωταθλήματος την ομάδα, φαίνεται με... γυμνό μάτι πως ξέρει "καντάρια μπάλα" και πρόθεση των ανθρώπων της διοίκησης είναι να παραμείνει και αυτός κάτοικος "Πλατείας"!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια