Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι τιμές των εισιτηρίων

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση της έκανε γνωστές τις τιμές για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα, η διοίκηση καλ...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση της έκανε γνωστές τις τιμές για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, η διοίκηση καλεί τον κόσμο του συλλόγου να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ προκειμένου να δώσει την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2016-17, διατηρεί τις τιμές των εισιτηρίων στα ίδια με τα περσινά επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι τιμές εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 2: 10 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ

Θύρα 4 και 7: 15 ευρώ, παιδικό 5 ευρώ

5/6 Α και Γ: 25 ευρώ

5/6 Β: 50 ευρώ

VVIP: 70 ευρώ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και πέτυχε την απόλυτη δικαίωσή της. Ετσι λοιπόν το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει κανονικά με κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να δώσει βροντερό παρών, σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια, προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών για την νίκη.

Το Σάββατο γεμίζουμε το γήπεδο, προστατεύουμε την έδρα μας και όλοι μαζί πανηγυρίζουμε την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια