Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ματαλών: «Δεν αφήνουμε κανέναν στόχο»

Το Κύπελλο Ελλάδος και τον ερχόμενο αγώνα με τους Μαχητές σκέφτονται στον Πανιώνιο σύμφωνα με τον Μάριο Ματαλών. Ο 27χρονος γκαρντ με ...

Το Κύπελλο Ελλάδος και τον ερχόμενο αγώνα με τους Μαχητές σκέφτονται στον Πανιώνιο σύμφωνα με τον Μάριο Ματαλών.

Ο 27χρονος γκαρντ με δηλώσεις του αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη νίκη επί του Ψυχικού, στη συνέχεια του Κυπέλλου, ενώ τόνισε πως η ομάδα δεν αφήνει φυσικά κανένα στόχο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport-fm:

Για το παιχνίδι με το Ψυχικό:«Συνεχίσαμε να δείχνουμε την εικόνα που είχαμε στα φιλικά μέχρι τώρα. Είχαμε έξι νίκες σε έξι φιλικά. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο. Συνεχίσαμε να δείχνουμε καλή εικόνα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα και θέλουμε πολλή βελτίωση. Δουλεύουμε σε ψηλή ένταση και πιστεύω πως αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τους Μαχητές».

Για το επόμενο παιχνίδι με Μαχητές:«Έμαθα που νίκησαν τον Γ.Σ. Λάρισας. Ελπίζω να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι που θέλει ενέργεια, συγκέντρωση και σοβαρότητα. Δεν αφήνουμε κανένα στόχο πίσω. Κυνηγάμε και το Κύπελλο και καλώς να έρθει μετά και μία νίκη, 8 Οκτωβρίου που ξεκινάμε το πρωτάθλημα».

Για τον Εθνικό Πειραιώς: «Αυτή τη στιγμή έχουμε το μυαλό μας στο Κύπελλο. Πριν στο Ψυχικό, τώρα στους Μαχητές. Θα συνεχίσουμε όσο πάει στο Κύπελλο και μετά θα βάλουμε μπρος για το πρωτάθλημα».

Για την ανάρτηση που είχε κάνει, σχετικά με την μεταγραφή του στον Πανιώνιο: «Πριν ένα χρόνο περίπου έχασα τον πατέρα μου. Και πιστεύω ότι από εκεί ψηλά άρχισε σιγά σιγά να με βοηθάει. Έχω μια έξτρα βοήθεια από αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια