Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κίνηση ανθρωπιάς από τους Καρίμ, Μασούντ!

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μασούντ Σοτζέι για το Ιράν είναι τα απόλυτα ινδάλματα. Ο κόσμος τους λατρεύει και τρέχει πίσω τους. Όμως και οι ...

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μασούντ Σοτζέι για το Ιράν είναι τα απόλυτα ινδάλματα. Ο κόσμος τους λατρεύει και τρέχει πίσω τους. Όμως και οι ίδιοι δεν κάθονται να απολαύσουν τη δόξα και την φήμη τους. Ως ηγέτες της εθνικής ομάδας του Ιράν φροντίζουν να υπερασπίζονται έμπρακτα τον τίτλο τους και κυρίως να προσφέρουν στο πλησίον τους.

Έτσι, καθαρά από θέμα προσφοράς και συμπαράστασης πριν από κάποιο διάστημα οι δύο παίκτες του Πανιωνίου προέβησαν σε μία άκρως συγκινητική ενέργεια.

Οι δυο τους πήγαν και… άδειασαν σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην περιοχή του Ελληνικού. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ξόδεψαν σε τυποποιημένες τροφές πάνω από 2.500 ευρώ και έπειτα τις μοίρασαν στους πρόσφυγες που βρίσκονται στους χώρους φιλοξενίας στο παλιό αεροδρόμιο.

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Όταν οι πρόσφυγες κατάλαβαν από ποιους προέρχεται αυτή η μεγάλη βοήθεια, τα παιδιά τους περικύκλωσαν τους δύο ποδοσφαιριστές από την χαρά τους. Τότε κατέληξαν στο πλησιέστερο περίπτερο και προκειμένου να τα δουν να χαμογελάνε τους αγόρασαν ότι ήθελαν από αυτό. Με το τσεκ αυτή τη φορά να γράφει 750 ευρώ…

Πηγή είδησης: εφημερίδα Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια